Állati jó kekszek

Animal Crackers / Állati jó kekszek
2019. április 18.
Bzsu861
 Állati jó kekszek

Az Állati jó kekszek, eredeti címén: Animal Crackers, egy amerikai-spanyol-kínai-dél-koreai animációs kaland-vígjáték, melynek rendezői nem mások, mint Tony Bancroft, Jaime Maestro, Scott Christian Sava, utóbbi az animációs film forgatókönyvét is megalkotta. Az animációs kaland-vígjátékhoz, olyan neves sztárok kölcsönözték a hangjukat, mint Emily Blunt, Danny DeVito, John Krasinski, valamint Ian McKellen. A történet egy olyan animációs kalandfilm, amelyben a mozivásznon szinte életre kelnek előttünk a szereplők, mi több át is változnak. A filmet a Big Bang Media forgalmazza, és jövő év közepe táján megtekinthető lesz a magyar mozikban is, ugyanis az ország számos Cinema City-je a műsorára tűzi ezt a 94 perces "állati jó" filmet.

Az amerikai-spanyol-kínai-dél-koreai animációs kaland-vígjáték, biztos vagyok benne, hogy sem a kicsiknek, sem pedig a nagyoknak nem okoz majd csalódást, hiszen az állatokat sokan rajongásig szeretik, főként ha azok animációs filmek hősei. A film az imdb-n egy közepesen jó 5.7-es értékelést tudhat magáénak, amely egy koprodukciós animációs filmnél egész jó teljesítmény. A történet főszereplője Owen, akinek élete csak lélekölő hivatása körül forog, így nem túl sok ideje marad, rajongásig imádott feleségére, valamint tündéri kislányukra. Hatalmas öröm éri a családfőt, amikor a rég elfeledett nagybácsi rájuk hagyja vándorcirkuszát, így mostantól közös gyerekkori álmuknak szentelhetik mindennapjaikat.


Azonban az egykor fényes, dübörgő cirkusz már nem olyan mint volt, ugyanis állatok már egyáltalán nincsenek, a társulat tagjai pedig túl korosak ahhoz, hogy fellépjenek a színpadon. Owen bácsikájának azonban van egy hatalmas titka, ami mindent megváltoztat, és meg is oldja összes gondjukat-bajukat. Egy nap, ugyanis, egy mágikus dobozban különleges erejű kekszekre lelnek, amelyekkel akármilyen állattá átváltozhatnak a porondon, így bárki felléphet, aki érez magában némi erőt és bátorságot hozzá. Azonban egy feladat még várat magára, ugyanis a családnak meg kell akadályozni a nagybácsi gonosz testvérének tervét, aki sajnos ismeri a doboz titkát, és meg akarja szerezni a mágikus kekszet. Aki kíváncsi az Állat jó kekszek című kitűnő alkotásra, annak nincs más dolga, mint a jövő év derekán megváltani a jegyét valamely előadásra.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika értékelés 4
Kritika elolvasva 1 528