Capt'n Sharky

Käpt'n Sharky / Capt'n Sharky
2018. december 27.
Bzsu861
 Capt'n Sharky

Jan Stoltz és Hubert Weiland, német animációs kalandfilmje, a Capt'n Sharky, eredeti címén: Käpt'n Sharky, egy olyan alkotás, mely telis-tele van kalanddal, izgalommal, mókával, kacagással és nevetéssel, és minden korosztály számára élvezetes, és kacagtató. A német animációs film forgatókönyvét Mark Slater, valamint Gabriele Walther írta, zenéjét pedig Stefan Maria Schneider szerezte, mely hű a német hagyományokhoz, és remekül tükrözi a vicces animációs kalandfilm hangulatvilágát. Olyan híres német sztárok kölcsönözték a hangjukat a fimhez, mint Jule Hermann, Anton Petzold, Axel Prahl, valamint Norman Endres.

A Capt'n Sharky, egy hajóskapitány története, aki nem riad vissza a kihívásoktól, ugyanis ő maga rendíthetetlen és megfélemlíthetetlen. A filmben a sok-sok nevetés játssza a főszerepet, és ez hatja át az egész történetet. Sharky Kapitány, és hozzá tartozó vicces legénységének a viselkedése, egészen abszurd helyzeteket szül, azaz ennek a történetnek is a helyzetkomikum adja fő jellegzetességét. A filmben a Kapitány és legénysége, ijesztő kalandokon megy keresztül, annak érdekében, hogy végre ők is megtanulják, amit eddig nem tudtak, azaz, hogy milyen rendkívül veszélyes, és veszedelmes igazi huligán kalóznak, és egyben egymás jó barátainak lenni.


A kalóz sztorik mindig számtalan meglepetést tartogatnak a mozinézők számára, hiszen sosem tudhatjuk, hogy a következő pillanatban mi is fog bekövetkezni. A filmet az ADS Service Kft. forgalmazza, és a 90 perces animációs kaland idén december végétől már megtekinthető lesz az ország számos Cinema City-jében. Aki kíváncsi Skarky Kapitány és Legénysége, izgalmas történetére, annak nincs más dolga, mint jegyet váltani valamely decemberi előadására. Abban biztosak lehettek, hogy a film nem okoz csalódást sem kicsiknek, sem pedig nagyoknak.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 412