Destination Wedding

Destination Wedding / Destination Wedding
2018. szeptember 13.
Bzsu861
 Destination Wedding

A Destination Wedding, egy amerikai amerikai romantikus vígjáték, drámai elemekkel ötvözve. A filmet Victor Levin rendezte, forgatókönyvét pedig szintén Victor Levin, a film rendezője írta. A női főszerepben az áruházi lopása óta mellékvágányra száműzött, ugyanakkor tehetséges színésznő, Winona Ryder, valamint a mindig nagy népszerűségnek örvendő örökifjú színészikon, Keanu Reeves láthatóak. A történet az élet különös párhuzamait, és sorsszerűségét kívánja szemléltetni a mozinézők számára.

Az amerikai romantikus komédia, minden pillanatában bővelkedik a kacagtató jelentekben, melyeket főként azok helyzetkomikuma idéz elő. A mindig harsány színésznő, Winona Ryder, valamint a nála jóval visszafogottabb színész, Keanu Reeves, a mozivásznon egy tökéletes párost alkotnak, akik egy véletlennek köszönhetően találkoznak egymással. Mind a férfi, mind pedig a nő érzelmileg elveszett emberek, akiknek most közösen kell részt venniük egy számukra túlzottan vidám eseményen, egészen pontosan valakik nagy napján, egy esküvői ceremónián.


Annak ellenére, hogy a kezdetek kezdetétől taszítják egymást, sorsszerű találkozásuk, valamint az esküvői hétvége számos eseménye, egyre közelebb sodorják a férfit és a nőt egymáshoz, akik szívük mélyén már nagyon vágynak a boldogságra, és a kiegyensúlyozott, romantikus párkapcsolatra. Frank és Lindsay különös egymásra találásának a története ez, akik ugyan érzelmileg meggyötörtek, azonban egy pillanatig sem sekélyesek, vagy felszínesek. A filmet a Vertigo Média Kft. forgalmazza, és idén szeptember közepétől megtekinthető a magyar mozikban, játékideje mintegy 90 perc tömény romantika, vidámság, kacagás és némi szarkasztikus, drámai hatás, mely nem befolyásolja a film komikus jellegét.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 508