Down a Dark Hall

Down a Dark Hall / Down a Dark Hall
2018. október 11.
Bzsu861
 Down a Dark Hall

A Down a Dark Hall egy amerikai fantasy thriller, Rodrigo Cortés rendezésében, olyan nagy nevek főszereplésével, mint Rosie Day, Isabelle Fuhrman, AnnaSophia Robb, valamint feltűnik a Kill Bill sztárja is, aki nem más, mint a folyton megújuló Uma Thurman. A film kitűnő forgatókönyvét Lois Duncan, Michael Goldbach, valamint Chris Sparling alkották meg. A félelmetes, borzongató történet középpontjában egy fiatal diáklány, Kit Gordy áll.

Kit egy bentlakásos, előkelő iskola új diákja, aki odakerülésekor szembesül azzal, hogy ez nem egy mindennapi intézmény, és itt nem csak a tanulásra kell majd fókuszálnia, hanem meg kell küzdenie a földöntúli jelenségekkel, és az igazgatónő sötét erőivel is. A filmet az ADS Service Kft. forgalmazza, játékideje mintegy 90 percnyi tömény izgalom, rettegés, tele paranormális jelenségekkel, sötét erőkkel és mindennel, ami egy igazán jó fantasy thrillerhez nélkülözhetetlen.

Aki kíváncsi a Down a Dark Hall című hátborzongató alkotásra, mely Rodrigo Cortés kiváló munkája, az feltétlenül váltson jegyet a Cinema City valamelyik előadására idén októberben, és tekintse meg ezt a nem mindennapi filmet, melynek parádés szereposztása mellett, a forgatókönyve is kiváló. Aki szereti a thriller és fantasy ötvözetének nem mindennapi találkozását, és a paranormális jelenségeket, valamint a jó és a rossz harcát, az ne hagyja ki ezt a kitűnő amerikai filmet sem. A hangulatról a tehetséges, és még ma is gyönyörű Uma Thurman mellett, két fiatal színészreménység AnnaSophia Robb, valamint Rosie Day gondoskodnak.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 2 233