27 idegen igen

27 Dresses / 27 idegen igen
2008. március 20.
Bzsu861
27 idegen igen

Egy csodálatos ruha, egy meseszép torta, és minden, ami a nagy naphoz hozzátartozik. A hatalmas tömeg, az ünneplő rokonok hada, valamint a gratuláció az esküvő végén, az újdonsült házaspárnak. Mi van, ha mindez 27 ruhában esik meg egy nővel, aki nem menyasszonyként tetszeleg az esküvőkön, hanem koszorúslányként? Mivel minden ara másképpen képzeli el élete legszebb napját, így 27 különböző ruhakölteményt kell magára öltenie az önzetlen, idealista Jane-nek, a történet címszereplőjének, aki arról álmodozik, hogy egyszer a saját meseszép ruhájába bújhat, mert megkérik az ő kezét is. Mi történik abban az esetben, hogyha az általa idealizált, és rajongásig imádott férfi mást szeret, és ha történetesen ez a személy nem más, mint Jane húga? A rendkívül romantikus, ugyanakkor testvérére kissé irigy, és csalódott nő, nem tud igazán örülni Tess és George boldogságának, de tudja nem állhat az útjukba.

Bár saját boldogsága még a láthatáron sincsen, azonban minden megváltozik, amikor megismer egy esküvői riportert, aki csöppet sem olyan romantikus, mint Jane, mégis vonzódni kezdenek egymáshoz. Jane, aki mindig gyengéd érzelmeket táplált főnöke, George (testvére vőlegénye)-aki egyben Jane főnöke- iránt, és véletlenül elcsattan kettejük közt egy csók, rádöbben, hogy állítólagos szerelmének tárgya, mégsem az igazi. Ekkorra azonban már Jane hatalmas hibát követett el, ugyanis tönkretette a próbavacsorát, mert úgy érezte, hogy végre ki kell állnia önmagáért. Azonban, amikor azt a bizonyos videofelvételt beveti, akkor mind a legjobb barátnője, mind pedig az esküvő riporter Kevin, aki úgy tűnik, hogy Jane számára az igazi lesz, megharagszanak az addig mindig önzetlen, önfeláldozó, és mindenki kedvében járó nőre.


Szekrényében ott lapul a 27 ruhaköltemény, melyek borzasztónál borzasztóbbak, azonban annak idején még ezt is bevállalta barátnői kedvééért. Amikor Kevin nála jár, és meglátja azokat a szörnyű ruhákat azt mondja Jane-nek: Hajítsd ki az összeset a kukába! Jane azonban azt válaszolja: Még jó lesz valamire! Később Jane állítása beigazolódni látszik, amikor Kevinnel egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és rájönnek mi az igaz szerelem. Vajon mi lesz Tess és George, valamint Kevin és Jane sorsa? A két szerelmespár eléri az áhított boldogságot? Vajon valóban igaza lesz Jane-nek, amikor kijelentette, hogy a 27 ruha jó lesz még valamire? Aki még nem látta volna, a 27 idegen igen című romantikus alkotást, az pótolja hiányosságát, hisz a film nem mellőzi sem a komikus sem pedig a megható, drámai elemeket, és emellett még sok vicces szituációban lesz része főszereplőinknek.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 9
Kritika elolvasva 2 421