A belleville-i zsaru

Le Flic de Belleville / A belleville-i zsaru
2018. november 15.
Bzsu861
A belleville-i zsaru

A belleville-i zsaru egy francia akció-vígjáték, Rachid Bouchareb rendezésében, mely bővelkedik a kitűnő, mozgalmas, és izgalmakkal teli jelenetekben. A főbb szerepekben, Eriq Ebouaney, Franck Gastambide, Luis Guzmán, valamint Omar Sy láthatóak. Omar Sy formálja meg a főszereplőt, a belleville-i zsarut, Baabát. A rendőr kénytelen elköltözni Miamiba, hogy egy helyi rendőrtiszttel közreműködve, lefüleljék a bűnözőket, ugyanis az utcákon eluralkodtak a betolakodó drogbandák, valamint csempészek, akik abból élnek, hogy fiatal életeket tegyenek tönkre a drog által kínált pokollal, melyből lehetetlen szinte kilábalni.

A függőség egy olyan dolog, amely mérgezi a létet, és azok környezetét is, akik függőkké válnak a drogdílerek általi áru által. Mint kiderül, ezek a bűnszervezetek a felelősek, a rendőr, Baaba gyermekkori jó barátja halálárt, aki csak azért nem lehet már az élők sorában, mert figyelmeztetni akarta a zsarut, az egyre inkább eluralkodó káoszra, melyet a drogbandák okoznak szerte Miami utcáin. A filmet a Big Bang Media forgalmazza, és idén november elsejétől megtalálható lesz a Cinema City bőséges, színes kínálatában.


A francia akció-vígjáték játékideje, mintegy 90 percnyi tömény izgalom, feszültség, valamint a drog poklának bemutatása több szemszögből, hiszen szemlélteti a mozinézők számára a fogyasztók, valamint a terjesztők mindennapjait is. Emellett megmutatja azt is, hogy milyen sorsra jut az, aki figyelmeztetni akarja a hatóságokat, akik szinte tehetetlenek ezzel szemben és egy kívülálló rendőrt hívnak segítségül.

Menekülés, kaland, dráma, izgalom, könnyek, komikum, parádés szereposztás, kitűnő rendezés, és egy kiváló forgatókönyv a főbb jellemvonásai A belleville-i zsaru című francia akció-vígjátéknak. Aki kíváncsi a filmre, az mindenképpen váltson jegyet, valamely novemberi előadásra, és tekintse meg ezt az izgalmas történetet.


Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 1
Kritika értékelés 1.5
Kritika elolvasva 2 470