A boldogító talán

Made of Honor / A boldogító talán
2008. június 19.
Bzsu861
A boldogító talán

Vajon létezik férfi és nő között olyan őszinte, mély barátság, ahol az egyik fél sem táplál gyengéd érzelmeket a másik iránt? Tom és Hannah ismeretsége, még a főiskolán kezdődött, és egészen fiatal felnőtt korukig végig kísérte életüket. Tom, aki egy rendkívül vonzó pasi, csak úgy habzsolja az életet, a hedonizmusnak hódol, és napról-napra csak a pillanatnak él, és úgy váltogatja a nőket, mint más a zoknijait, és Hannah folyton mondogatja neki, hogy itt az ideje, hogy megkomolyodjon, ám Tom folyton hárít és nem veszi komolyan az intelmeket. Szinte naponta új kalandra lel, hiszen a jóképű férfi úgy érzi, hogy még nem élte ki magát igazán, azonban legjobb női barátja Hannah már komolyabban gondolkodik az életről, és családra, férjre és igaz, őszinte szerelemre vágyik.

Kezdetben még úgy tűnik, hogy Tom számára Hannah valóban csak egy nagyon jó barát, azonban egy napon, egyik pillanatról a másikra megváltozik minden. Hannah bejelenti, hogy elutazik, és Tom már ekkor gondolkodóba esik, és úgy érzi, hogy hiányzik neki a nő. A kezdeti barátság végül teljesen más irányt vesz, amikor Hannah belejelenti, hogy megismert valakit, és férjhez megy. A gazdag férfi, aki Hannah választottja nem igazán jó ember, és szülei bábuként mozgatják őt, és szívük szerint a leendő feleséggel is így bánnának, hiszen úgy érzik, hogy rangjuknál fogva megengedhetik maguknak, ugyanis a vőlegény nem más, mint egy herceg. Tom úgy kezdi érezni, hogy Hannah nélkül üres az élete, és amikor a nő felkéri őt nyoszolyólánynak, még jobban megalázva érzi magát, de olyannyira fontos neki Hannah, hogy még ezt is felvállalja érte.


Tom rádöbben, hogy Hannah az egyetlen, akit igazán szeret, és az üres kalandok helyett, vele élné le az életét, és tudja, hogy ehhez bizonyítania kell a nőnek, és éretten kell viselkednie. Tom bár nyoszolyólány szerepében kell az esküvői előkészületek alatt tetszelegnie, ezt is profi módjára oldja meg, annak ellenére, hogy Hannah egyik koszorúslánya, akivel régen szexuális viszonyt folytatott, rendkívül pipa rá. Tom elhatározza, hogy minden követ megmozgat annak érdekében, hogy az esküvő fuccsba menjen, és ő legyen az, aki feleségül veheti a gyönyörű nőt, akiről eddig úgy hitte, hogy csak barát. A nő, aki talán több mint barát, és ő megpróbálja megdönteni szíve erős falát. Vajon eléri Tom a célját, és sikerül meghódítania Hannah szívét, aki lehet, hogy szintén hasonlóan érez a férfi iránt? Aki még nem látta a filmet, az megtudhatja a választ, amennyiben megtekinti azt.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 2 246