A csempész

The Mule / A csempész
2019. január 03.
Bzsu861
A csempész

A kitűnő színész- rendező Clint Eastwood, ismételten egy kiváló filmmel állt elő, melyet jövő év elején már vetítenek a magyar mozikban is. Amellett, hogy ő rendezte az alkotást, még a címszerepben is őt láthatjátok, aki ismét zseniálisat alakít a Csempész, eredeti címén: The Mule című, amerikai bűnügyi misztikus drámában, amely egy 90 éves , látszólag polgári életet élő kertész, aki emellett még II. Világháborús veterán is, elkapják kokain csempészés miatt. Michiganen keresztül szállítja a bódítószert, egy Mexikóban tevékenykedő drog kartell számára, és innentől veszik kezdetüket az igazi megpróbáltatások, küzdelmek és kalandok.

Mint tudjuk, Mexikó a drog fellegvára, ahol virágzik ez a biznisz, ezért érdemes a címszereplőnek, oda szállítania, ahol kartellek százai várnak erre az illegális anyagra, mely életeket rombol le, és tesz tönkre pillantok alatt. A főbb szerepekben a tehetséges Bradley Cooper, a már nem ifjonc színészzseni, Clint Eastwood, Taissa Farmiga, valamint Michael Peña láthatóak, akik úgy alakítják a rájuk szabott karaktert, hogy a film rendkívül élvezetessé válik. Eastwood, akit színészként már jól ismerünk, egy különleges karakter ebben az alkotásban, aki még ennyi idősen is ugyanolyan jó színész, mint a kezdetekkor.


Eastwood, aki már számos filmmel tette le névjegyét a hollywoodi álomgyárban, ahol futószalagon jönnek ki a kasszasikerek, én úgy vélem a Csempész című amerikai bűnügyi misztikus dráma is ehhez hasonló lesz és kirobbanóan fog debütálni, a magyar mozikban, ahol számíthattok a pénztárak előtt kígyózó hosszú sorokra, hisz Clint Eastwood egy olyan név a szakmában, akire bizton állíthatom, hogy minden tekintetben kíváncsiak vagytok, és akit újra és újra a képernyőn akartok látni, illetve a mozivásznon. Mindazok, akik kíváncsiak, Clint Eastwood legújabb filmjére, azoknak nincs más dolguk, mint jövő év elején, jegyet váltani a Csempész című produktív alkotásra.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 368