A hírek szerelmesei

Up Close & Personal / A hírek szerelmesei
1996. szeptember 19.
Bzsu861
A hírek szerelmesei

Jon Avnet romantikus drámájának, A hírek szerelmeseinek a két főszerepét Michelle Pfeiffer, valamint Robert Redford játsszák. A drámaian megható film forgatókönyvét Joan Didion, valamint John Gregory Dunne írták. A történet egy fiatal pincérnő útkereséséről és kitörési szándékáról szól. Tally-nek élete álma, hogy hírolvasóként dolgozhasson egy neves televíziós csatornánál, és bebizonyítsa rátermettségét, valamint a szakma iránti elkötelezettségét.

Az egyik csatornához eljuttatott anyaga elnyeri a tetszését a neves sztárriporternek, Warren Justice-nak, és innentől Sally képes lehet arra, hogy megmutassa mekkora tehetség lakozik benne. Warren az az ember, aki képes meglátni másokban, hogy képernyőre termettek-e vagy sem. Tally-ben nagyon sok fantáziát lát, hisz a gyönyörű nőben rengeteg lehetőség rejlik, könnyen tanul, okos, ügyes, és jól fejleszthető.

A fő célja, hogy a nő tudását a lehető legmagasabb színvonalúra csiszolja, hogy ő is megállja a helyét a csatornánál, és akár sztárkommentátor is váljék belőle. Az Isten adta tehetség nem adataik meg mindenkinek, de Warren úgy érzi, hogy Tally sokat kapott belőle a teremtőtől. A "diák" hamarosan túlszárnyalja mesterét, ugyanis szárnybontogatásaival, valamint kedves, bájos természetével, és apróbb kezdeti esetlenségével, rövid idő alatt belopja magát a nézők szívébe.


Warren-nek nem marad más választása, mint feladni az állását, így Tally új lehetőséget kap a csatorna vezetőitől. Kis idő múlva a két riporter egymásba szeret, és egy őszinte, mindent elsöprő, érzelemáradatra számíthatnak a mozirajongók. Az 1996-os romantikus, drámai alkotás nagy sikert aratott a mozivásznon, hiszen a két tehetséges színész verhetetlen párost alkotott, mind szakmailag, mind emberileg, mind pedig érzelmileg. Akik még nem látták ezt a filmet, azoknak erősen a figyelmükbe ajánlom, hiszen egy nagyon jó kis movie.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 8.8
Kritika értékelés 8.5
Kritika elolvasva 2 855