A kis kedvencek titkos élete 2

The Secret Life of Pets 2 / A kis kedvencek titkos élete 2
2019. július 04.
Bzsu861
A kis kedvencek titkos élete 2

Gondolkodtatok-e már valaha azon, hogy mit is művelhetnek kis kedvenceitek, amíg ti napi házon kívüli teendőiteket végzitek? Azokban az órákban amikor ti épp munkában, iskolában vagytok, vajon ők miként cselekednek, és hogyan borítják fel az otthoni nyugalmat és rendet? Vajon mennyi bosszúságokat okoznak a kezdetben még kedves, de ezt az állapotot egyre nehezebben toleráló szomszédaitoknak? Jó hírem van azok számára, akik szerették Chris Renaud rendező, eddigi animációs filmjeit, beleértve a Gru-sorozatot, illetve a Loraxot. A Kis kedvencek titkos életének második epizódjával, Renaud bebizonyította, hogy bizony lehetséges kiváló filmet készíteni, a csintalan kis állatok általunk nem látott szokásairól, mindezt a komédia keretein belül.

Most készüljetek fel mindannyian, ugyanis imádott kis házi kedvenceink ismételten visszatérnek a mozivászonra, hogy egy jót rosszalkodhassanak, amíg mi házon kívül vagyunk. A 2016-os rendezése, azaz ezen amerikai animációs vígjáték első epizódja, akkora ismertséget hozott Renaud számára, hogy az a mozikban kasszasiker lett, ugyanis számos ember kíváncsi volt a házi állatok kalandos életére, amit a film folytatásában akkor élnek, amikor mi nem tartózkodunk az otthonunkban. Vajon egy hosszú nap során mit művelnek kedvenceink, minden egyes hétköznap, miután mi,- mivel nem őrizhetjük őket az egész nap folyamán- elmegyünk munkába, vagy éppen iskolába.


Az első rész nemcsak hogy kasszaiker volt, hanem produkálta az eredeti vígjátékok közül a legjobb nyitó bevételt, beleértve az olyan alkotásokat, melyek nem az animációs filmekhez tartoznak. A rendező ismét Chris Renaud, a Gru-filmek és a Lorax alkotója, a forgatókönyvet az a Brian Lynch írta, akinek előző munkája, a szintén híres Minyonok volt, a produceri teendőket pedig az Illumination alapítója, és egyben nagyfőnöke, Chris Meledandri látta el. Az eredeti verzióhoz, olyan nagy sztárok kölcsönözték a hangjukat, mint Lake Bell, Dana Carvey, Patton Oswalt, valamint Eric Stonestreet. Akik kíváncsiak, a 90 perces animációs kalandfilmre, azoknak annak debütálására már nem kell olyan sokat várniuk, ugyanis jövő év nyarán, már megtekinthető lesz az ország számos Cinema City-jében.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 300