A ragadozó

The Predator / A ragadozó
2018. szeptember 13.
Bzsu861
A ragadozó

Shane Black rendező-forgatókönyvíró új filmje, A ragadozó, eredeti címén: The Predator egy amerikai akció-kaland-horrorfilm a műfaj rajongói számára. A film forgatókönyvét a rendező mellett Fred Dekker, John Thomas, valamint Jim Thomas írták közösen. Az összehangolt munka eredménye, egy kitűnő alkotás azok számára, akiknek nem ismeretlen a Predator számos eddigi verziója.

A főbb szerepekben Yvonne Strahovski, Sterling K. Brown, Olivia Munn, valamint Jacob Tremblay láthatóak. Yvonne Strahovski eddig olyan filmekben kapott szerepet, mint a 2011-es Válogatott gyilkosok című akciófilm, a 2012-es Szeka-túra című tragikomédia, a 2014-es, Én, Frankenstein című fantasy, valamint a 2016-os Manhattan Night című misztikus film. Sterling K. Brown olyan kasszasikerekben mutatta meg tehetségét, mint a a 2005-os Maradj! című dráma, valamint a 2008-as A törvény gyilkosa című thriller.

Olivia Munn számos sikeres film sztárja, köztük a 2010-es Vasember második epizódja, a 2014-es Távozz tőlem sátán! című misztikus thriller, valamint a 2017-es A LEGO Ninjago-film című akciófilm. Jacob Tremblay olyan filmekben kapott eddig szerepeket, mint a 2015-ös A szoba című thriller, a 2016-os Bezárva című dráma, valamint a 2017-es Henry könyve című krimi. A ragadozó története a következő: Valahol a távoli űrben egy csendes kisvárosi utcácskán kezdetét veszi a vadászat az emberek ellen.


A távoli univerzum leghalálosabb gyilkosai, azonban sokkal erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint az eddigiek során, ugyanis ezek már más fajok DNS-ével megerősítették önmagukat, és sokszorozták meg erejüket is ezzel. Amikor egy fiatal fiú tettei nyomán újból visszatérnek ezek a veszélyes lények a Földre, csak néhány ex-katona, valamint egy zsémbes fizika tanár maroknyi csapata képes arra, hogy megakadályozza az emberiség végleges kipusztulását.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 502