Ahol a gonosz lakik

El habitante / Ahol a gonosz lakik
2018. augusztus 02.
Bzsu861
Ahol a gonosz lakik

Az Ahol a gonosz lakik, eredeti címén: El habitante című, mexikói horrorfilm, igazi csemege a műfaj rajongóinak, ugyanis ötvöződik benne a félelem, a korrupció, a politika, a bűn, a szeretet, valamint a gonoszság, mely mindent ural. A film rendezője, Guillermo Amoedo, forgatókönyvét pedig szintén ő alkotta meg. A horrorhoz illő zenét, Manuel Riveiro szerezte. A film játékideje mintegy 93 perc, és idén szeptembertől lesz megtekinthető a magyar mozikban, az ADS Service Kft. forgalmazásában.

A főbb szerepekben Carla Adell, Fernando Becerril, María Evoli, valamint Gabriela de la Garza láthatóak. A történet három lánytestvér, valamint egy korrupcióval megvádolt szenátor történetét meséli el. A magas beosztású közéleti személy megvesztegetéséből származó pénzt akarja ellopni a három nő, azonban csapdába esnek, ugyanis furcsa sikolyokra lesznek figyelmesek az alagsorból, a bűntény pillanatában. Vajon mi a nagyobb gonoszság, a csalás, vagy a mocskos pénz ellopása?

Ez a három különös nő, nem tudni milyen célból hatol be a szenátor házába, és érzi úgy, hogy arra az összegre nekik szükségük van, azonban a vétség bűnt szül, ezt a kezdetek óta tudjuk, és aki igazi horror fan, az azt is, hogy sosem a kezdeti gonosz az igazán ördögi. Mi lesz a három nő sorsa, és vajon sikerül-e kicsempészniük a pénzt a házból, anélkül, hogy felébredne bennük a bűntudat, a kíváncsiság, hogy mit, illetve kit rejt az alagsor. Mi az, ami vezérli a három testvért, és mi irányítja afelé életüket, hogy szükségük van egy gazdag szenátor mocskos pénzére?


Sikerül-e élve megúszniuk a lopást, illetve kiszabadítani azt a személyt, akitől a sikolyok származnak? Az Ahol a gonosz lakik, című mexikói horror, nem hagyományos, bár azt is jól tudjuk, hogy ebben az amerikaik a profik igazán, de miért is ne változtatnátok ez év szeptemberében, és néznétek meg egy más ország hasonló jellegű alkotását? Ha kíváncsiak vagytok erre a filmre, akkor nincs ás dolgotok, mint jegyet váltani rá, és beülni valamely Cinema City egy termébe és megtekinteni azt. Az Ahol a gonosz lakik egy kitűnő rendezésű, jó sztorijú, és igazán lebilincselő történet, a gonosz hatalmáról, és erejéről.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 5
Kritika értékelés 3.4
Kritika elolvasva 3 928