Állati csetepata 2.

Волки и овцы: Ход свиньей (Volki i ovtsy. Khod sviney) / Állati csetepata 2.
2019. március 21.
Bzsu861
Állati csetepata 2.

Az Állati csetepata második epizódja, nem várt izgalmakat tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az első rész is tele volt érdekességekkel, és ezen állatok különleges történetével, valamint életvitelével, melyet békésen folytatnak. A nemrég forgatott második rész minden eddigit felülmúl majd, a mozik széles vásznán. Az orosz animációs filmet, Vladimir Nikolaev rendezte, hűen az előző epizódhoz. A filmet az ADS Service Kft. forgalmazza, és jövő évben kerül a magyar mozikba, a kicsik legnagyobb örömére. A fim forgatókönyvét Robert Lence, a rendező Vladimir Nikolaev, Anton Timofeev, valamint Aleksey Tsitsilin írták közösen.

Az összehangolt munka kapcsán egy "állati jó" kis komédia született, a bárányokról és farkasokról. A zenéjét nem más szerezte, mint Benjamin Zecker, a produceri teendőket pedig Yuriy Moskvin, a rendező-forgatókönyvíró, Vladimir Nikolaev, valamint Sergey Selyanov vállalták el, és általuk meg is született a második mestermű. Ebben az epizódban ismét láthatjuk, a békés és szelíd bárányok, és a náluk jóval harsányabb farkasok viszonylag békés együttélését, akik egyesülve egy városkában tengetik a mindennapjaikat. Az életük békében, nyugalomban zajlik, a maga medrében, és nincs ami ebből kizökkentse őket, egészen addig a pillanatig, amíg fel nem bukkan két váratlan látogató, köztük egy sarki róka, valamint egy anyajuh.


Arra senki sem számít, hogy ők ketten halálos veszélyt hozhatnak rájuk, amit csak akkor győzhetnek le, ha közös erővel összefognak ellenük. Itt is mint minden hasonló helyzetben csak is egy jól felépített és megtervezett csapatmunkával lehet az igazán komoly problémákat megoldani. Később pedig az is világossá válik, hogy itt is az egységben rejlik az erő. Akik kíváncsiak az Állati csetepata második várva várt epizódjára, azok jövőre megtekinthetik azt a magyar mozikban.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 275