Álommeló

Second Act / Álommeló
2018. december 13.
Bzsu861
Álommeló

Az Álommeló, eredet címén: Second Act című, amerikai romantikus vígjáték, Peter Segal rendezésében, és a Freeman Film forgalmazásában kerül a mozikba, idén december elején. A történetben olyan sztárok tűnnek fel, mint a befutott énekesnő-színésznő Jennifer Lopez, aki egyben a címszereplő is, azonban mellette még szerepet kapott az alkotásban Vanessa Hudgens, Leah Remini, valamint Milo Ventimiglia. A film kissé hajaz Lopez egy korábbi vígjátékára, az Álmomban már láttalakra, ugyanis itt is másnak adja ki magát, mint aki valójában. Maya egy rendkívüli intelligenciával megáldott, értelmes és felettébb talpraesett nő, aki többet remél az élettől, mint ami jutott neki.

Már nagyon hosszú ideje robotol ugyanannál a vállalatnál, egész pontosan a helyi kis szupermarketben, és nagyon szeretné, ha feljebb juthatna a ranglétrán, ám próbálkozásai sorra kudarcba fúlnak. Egy napon úgy dönt, hogy megpályáz egy olyan állást, ami az álommelót jelentené számára, mégpedig egy menedzseri pozíciót. Ezután a munka után már évek óta epedezik, azonban mivel nem rendelkezik felsőfokú végzettséggel, menten el is utasítják a cégtől, azonban Maya nem az a típus, aki ilyen könnyen feladja az álmait, és tervet eszel ki, hogy hogyan is szerezhetné meg álmai állását. Egy különös tévedés folytán, amiben egy hamis Facebook profil is szerepet játszik, komoly munkát ajánlanak neki New York egyik legjobban menő vállalatánál, itt végre meglehetne neki az, amire vágyott, hiszen egy olyan multi csapott le az életrevaló nőre, amiről még álmodni se mert.


Egyszersmind minden megváltozik a nő eddig egyszerű kis életében, és az ölébe hull mindaz, ami után eddig csak áhítozott, hiszen eladói fizetéséből nem tudta azt biztosítani. Szert tesz egy csilli-villi lakásra, trendi ruhákra, egy csodás állásra, ahol ha kell, és megfelelőlen helyezkedik, nagyon magasra juthat. Csupán annyi a hiba mindebben, hogy mindenki azt hiszi az új munkahelyen, hogy ő valaki egészen más, hiszen a hamis Facebook profil juttatta őt ehhez az álláshoz, így ő tudja, hogy nem egyszerű jelleme és végzettsége az, ami miatt alkalmazták a cégnél, azonban most jött el az idő, hogy megmutassa azt, hogy mi is rejlik benne valójában.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 5.8
Kritika értékelés 3.3
Kritika elolvasva 3 369