Apostle

Apostle / Apostle
2018. október 12.
Bzsu861
Apostle

Az Apostle című, amerikai-brit hátborzongató és különös thriller, a méltán híres Gareth Evans kitűnő rendezésében készült alkotás, mely Thomas Richardson történetét tárja fel a mozinézők, és a műfaj minden rajongója előtt. A főbb szerepekben Lucy Boynton, Bill Milner, Michael Sheen, valamint Dan Stevens láthatóak. A forgatókönyvet, mely mesterien megformált, a film rendezője, Gareth Evans írta. Az alkotás idén október elejétől megtekinthető lesz a magyar mozikban is.

A címszereplő, Thomas Richardson elutazik egy nagyon távoli, Isten háta mögötti szigetre, hogy megmentse a húgát, ezen a helyen azonban rendívül különös dolgok történnek. Mint kiderül a testvére elrablása mögött, egy rejtélyes, vallásos szekta áll, de ő minden követ megmozgat, hogy megmentse a húga életét. A sokakból álló csoport, úgy gondolja, hogy Thomas csak akkor kaphatja vissza testvérét, ha kifizeti érte a magas váltságdíjat. Az idő csak szorít, és húga élete forog kockán, mi több lassan a sajátja is, hiszen a szekta mindenre elszánt fanatikusok gyülekezete, akik bármire hajlandóak a váltságdíjért.


A történet ekkor vesz érdekes fordulatot, ugyanis a vallásos, eltökélt szekta hamarosan rádöbben, hogy ezen húzásával óriási hibát követett el a bátor harcos Thomas ellen, ugyanis ő a végsőikig küzd testvérért, és ő sem riad vissza semmitől azaz a jelmondata: " A cél szentesíti az eszközt." Már lassan a szektának kell rettegnie a férfitől, ugyanis amikor Thomas is a horgukra akad, elkezdenek pánikba esni, ugyanis a férfi egyre mélyebbre és mélyebbre ás a szekta rejtélyes titkaiba, vagyis mindabba, amire az egész közösség épül. Aki kíváncsi az Apostle című, amerikai- brit thrillerre, annak nincs más dolga, mint jegyet váltani valamely októberi előadásra.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 573