Apróláb

Smallfoot / Apróláb
2018. szeptember 27.
Bzsu861
Apróláb

Karey Kirkpatrick és Jason Resig legújabb animációs filmje, az Apróláb, eredeti címén: Smallfoot egy lenyűgöző, kedves kit történet. Lényegében a Gru című nagy sikerű produkció, az Őrült dilis szerelem című romantikus komédia, valamint a LEGO-filmek producerei összefogtak, hogy elkészítsék ezt az animációs filmet és, hogy a feje tetejére állítsák a jól ismert legendát, egy komikus, játékos és kacagtató vígjáték keretein belül.

A forgatókönyvet Glenn Ficcara, Karey Kirkpatrick, Sergio Pablos, valamint John Requa írták közösen egy összehangolt munka során. A zenéjét Heitor Pereira szerezte. Olyan sztárok kölcsönözték a hangjukat az animációs kalandfilmhez, mint James Corden, Danny DeVito, Gina Rodriguez, Yara Shadidi, Channing Tatum, valamint Zendaya. Az Apróláb korhatári besorolása 6 év, így a kicsik is bátran megtekinthetik, sőt kifejezetten az ő számukra készült.

Az Apróláb története a következő: A jetik, akik békésen éldegélnek tágas, vidám környezetükben, azonban boldogságukat beárnyékolja néhány titokzatos lábnyom, melyek nem tudják kitől erednek. Egy titokzatos lényre kezdenek gyanakodni, de ezt alaposan ki kell nyomozniuk. Egy jeti úgy érzi, hogy kezében a megoldás kulcsa. Támad egy merész, és különös ötlete, ami bár meglepi a többieket, mégis támogatják őt szeszélyében.


Állítása szerint, ez a titokzatos lény egy eddig ismeretlen, apró lábú fajtól ered, amely rejtőzködik a külvilág elől, emiatt nehéz azt megtalálni, azonban semmi sem lehetetlen. Ekkor elindul útjára a kis jeti, hogy felkutassa az ismeretlen fajt, akiről nem tudni, hogy veszélyt jelent-e a jetikre. A filmet az InterCom forgalmazza, és idén szeptember végén kerül a magyar mozikba, így aki szeretné, ősszel megtekintheti azt.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 10
Kritika elolvasva 1 537