Az - 2.rész

It: Chapter Two / Az - 2.rész
2019. szeptember 05.
Bzsu861
Az - 2.rész

Az Az című rémülettel, borzongással, és feszültséggel teli legújabb várva várt epizódja, a félelmetes, mindenhol megjelenő, és rettentően gonosz bohóc története jövőre visszatér a mozivászonra. Az Az-2.rész, eredeti címén: It: Chapter Two, azaz második fejezet, jövő szeptemberben megérkezik a magyar mozikba, hogy ismételten ijesztgesse a nézőket. A horrorfilmek rajongóinak legnagyobb örömére, ismét izgulhatnak a rémisztő bohóc legújabb kalandjain, és mindazon, amit a tőle rettegőknek okoz, azaz ijedtséget, rémületet, félelmet, rettegést, borzongást, és azt az érzést, hogy a hátuk mögé pillantva mikor is jelenik meg a nem cirkuszi, hanem ördögi lény.

Az amerikai horror-thriller, Andy Muschietti rendezésében kerül jövőre a mozikba. A film forgatókönyvét mások mellett nem más írta, mint a legendás Stephen Spielberg, aki olyan filmek megálmodója, mint a Kapj el ha tudsz (2002), a Világok harca (2005), a Hadak útján (2005), a Ryan közlegény megmentése (1998), az Oscar- díjas Schindler listája (1993) című amerikai történelmi film, mely a zsidóüldözés, és a koncentrációs táborok szörnyű és feledésbe soha nem merülő világát megidéző alkotás, valamint a nagy sikerű, jövőre debütáló, Ready Player One (2019).


Az Az című horror movie, főbb szerepeiben olyan sztárok láthatóak, mint Jessica Chastain, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, James McAvoy, valamint Bill Skarsgård. Az emberek már el is feejtették azon borzalmakat, melyeket a gonosz bohóc által éltek át, ám 27 évvel később, a Vesztesek egykori tagjai, akik azóta már felnőttek, és elköltöztek Derryből, ismételten összegyűlnek, egy rendkívül sokkoló telefonhívás hatására, és borzalmak újból kezdetüket veszik. Akik kíváncsiak, az Az című horror második epizódjára, azok jövő ősszel megtekinthetik a mozikban.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 9.3
Kritika értékelés 2.6
Kritika elolvasva 3 279