Az Angyal

The Angel / Az Angyal
2018. szeptember 14.
Bzsu861
Az Angyal

Az Angyal című amerikai dráma, Uri Bar-Joseph ismert siker regénye Izrael mentőangyala alapján készült, megtörtént eseményeken alapuló alkotás. A filmet a Netflix forgalmazza, és idén szeptember közepétől már megtalálható lesz a Cinema City-k bőséges kínálatában. Az Angyal rendezője, Ariel Vromen, a forgatókönyvet, pedig a regény megalkotója, Uri Bar-Joseph, valamint David Arata írták közösen. Az összehangolt munka kapcsán, egy kitűnő drámai alkotás született, melynek mind a rendezése, mind pedig a forgatókönyve izgalmakkal teli, és lebilincselő.

A történet a 20. század derekán játszódó, kellemes kis kém történet, Asraf Marván volt egyiptimi elnök, Nasszer vejéről, és utódjáról Anvar Szadatnaról szól, aki az elnök a legfőbb tanácsadója és bizalmasa volt egyben. A címszereplő Nasszer, az izraeli titkosszolgálat egyik kulcsfigurája, és legkiválóbb ügynöke volt, aki emellett Nasszer egyiptomi elnök veje is volt, és kémként szolgált a Moszadnál. Az Angyal, eredeti címén: The Angel, egy rendkívüli drámai hatású, thriller elemekkel megtűzdelt film, melyet a regény írója, Uri Bar-Joseph, valamint a forgatókönyvíró, David Arata formált mesterire.


Aki kíváncsi egy izgalmas kis kém sztorira, az feltétlenül látogasson el az ország valamely Cinema City-jébe, és tekintse meg ezt a különleges alkotást, melyben a bűn, bűnhődés, mély titkok, összeesküvések szövevényes hálója áll a történet középpontjában. A mintegy 90 perces alkotás, egyetlen unalmas percet sem fog okozni a mozinézőknek, ugyanis a rendező úgy alkotta meg, hogy ez ne fordulhasson elő. Tehát irány a mozi, és mindaz, aki szereti a kém filmeket tekintse meg az Angyal című drámát.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 519