Bad Boys For Life / Mindörökké rosszfiúk

Bad Boys for Life / Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk
2020. január 16.
perry
 
Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk

A rossz fiúk felett is elszáll az idő, persze van az úgy, hogy a színészek miatt kedvelünk sorozat filmeket. Hiszen ők azok akik hátukon cipelik vagy szó szerint lövik előre a történetet. Ami be kell valljam bizony "a megszokott házgyári elemekből építkezik". Mert ugye egy kis akció aztán egy kis humor, egy kis szerelem leöntve misztikusnak hitt voodooval, hogy kerek legyen. Persze nem árt , ha új jó fiúk társaságot is kap a két rossz fiú.

Mert a történetet két bővített mondatban is össze lehet foglalni.
A hulló emberek jelzik itt bosszú készül, drogbáróné kicsi fiát használja fel ennek végrehajtására. Egyes számú rosszfiú viszont leszámol drog anyuval és 187 évre elítélt új kis nagy fiát megmenti, mindenki boldog kivéve anyut aki jaj de nagyon kampeca lesz.
Viszont, miért is kedveljük ezeket a típusú filmeket? Talán azért mert olyan jó nem Covid -ra gondolni, hogy elveszítettem az állásomat, vagy valami olyan történt velem ami oltári gáz. Persze mielőtt valaki azt mondaná : -ilyen filmet meg sem néznék- én entellektüel vagyok és már a főcímtől is sikító frászt kapok. Na, szóval szerintem kellenek a Wick filmek a Bad filmek és Tripla X mozik. Talán azért mert jó verdák vannak benne, talán mert űber profik a kaszkadőrök és bizony nem zs kategóriás színészek mókázzák végig a filmet. Aztán nekünk csak be kell ülnünk egy dolby meg más kütyükkel felturbózott cinemaxba az elmaradhatatlan nagy adag vajas kukival és a nem mondom ki a nevét üdítővel aztán hajrá!


Bevallom van abban valami jó mikor Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, aki bajt akar keverni. Hol Mézgáktól lopva "kacag a máj, és nem baj , hogy mit mond egy főokos" kell nekem ez a film még akkor is ha kicsit bugyuta és minden csil- vili Miami, Porsche technó autó reklám, Sony kamera bemutató. Hiszen ha jól tudom fogyasztói társadalom vagyunk - bár nem hinném , hogy nyuggerként ilyen autóm lenne valaha is, de fényképezőgépem talán. Szóval drágáim nézzetek meg, szedjétek le, vagy amit akartok aztán felejtsétek el.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 6.3
Kritika értékelés 9
Kritika elolvasva 762