Balloon

பலூன் / Balloon
2019. április 04.
Bzsu861
Balloon

Ha egy híres rendező bőrébe bújhatnál akár egy napra, a legújabb filmed sikerében reménykedve? Képes lennél ellátogatni egy kísértetházba, hogy ötletet meríts legújabb horrorodhoz? A Balloon című 2017-ben forgatott, de csak jövő tavasszal a mozikba kerülő indiai horror-thriller, pontosan ezt a helyzetet mutatja be, csakhogy a filmes arra nincsen felkészülve, hogy ebben a félelmetes, szellemek által uralt házban, milyen erők szabadulnak fel azzal, hogy ő felborítja a jól megszokott rendet és megbolygatja a kísértetek nyugalmát, mellyel saját magát is veszélybe sodorja.

Később a rendező arra is ráébred, hogy ez a különös és rejtélyes hely, valamely módon kapcsolatban áll, az ő régen elfedett, rejtélyes és feszültséggel teli, zaklatott múltjával, amelyet legmerészebb rémálmai során sem szeretett volna úja megélni. Azon ötlete, hogy ellátogat ide, mindent megváltoztat, az addigi viszonylag békés életében, és feleleveníti mindazt, amitől örökre meg akart szabadulni, hiszen múltja sajnos egyre inkább ránehezül a jelenére, és felborít mindent. Mindezek mellett pedig őt is felzaklatják ezek a szellemjelenségek, valamint rég eltemetett múltjának részletei.


A filmet Sinish rendezte, aki egy horror a horrorban műfajt alkotott meg, mely egy egészen újszerű megvilágításba helyezi a filmipart. A főbb szerepekben Anjali, Yogi Babu, Janani Iyer, valamint Jai láthatóak, és a 90 perces különleges, izgalmakkal és félelmekkel teli alkotás debütálása az eddigi tervek szerint jövő év áprilisában várható. Ettől az időponttól kezdve, bárki akinek kedve tartja, megnézheti ezt a horror movie-t, mely feltárja egy rendező rejtélyes múltját, aki kénytelen szembe nézni saját démonaival.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 160