Barátság extrákkal

Friends with Benefits / Barátság extrákkal
2011. szeptember 22.
Barátság extrákkal

Jól bevált recepten minek változtatni? Tehetnénk fel a kérdést, hisz a "két sikeres fiatal bár eszükben sincs, de egymásra találnak, pedig ők csak hétvégi szexet akartak" történetet többször láthattuk mozivásznon, mint ahány Barátok Közt epizód lement már, még mindig jönnek az újabbnál újabbak, legutóbb tán a Kutcher - Portman páros örvendeztetett meg minket egy hasonszőrű kalanddal, most pedig megjött az új hódító, melyben az egyre többet foglalkoztatott Justin Timberlake és Mila Kunis alkotja a páratlan párost.

Nos a Csak szexre kellesz nekem tetszett. Bár nem nézném meg újra és újra, de végig élvezetes volt, elérte a célját, elnevetgéltem, elszórakoztatott.

A Barátság extrákkal viszont nem. Nem tudtam átszellemülni és nem is ragadott magával semmilyen szinten. Se a karakterek, se a szituációk, se a párbeszédek nem voltak meggyőzőek, olyannyira, hogy egy ilyen jelenetet sem tudnék előkaparni az emlékeim közül.

Ezt pedig nem véletlenül írtam így. Sunyi, alattomos és meglepő módon ugyanis az álomgyárban nem hülyék dolgoznak. Számolnak azzal, hogy akinek a százszor lerágott csont és a nyáltenger -bár erről most nincs szó- esetleg nem jönne be, azt máshogy kell a moziba csábítani. A képbe pedig itt lép az eyecandy effektus: ahogy nekem bármit -értesd: bármit- el lehet adni Natalie Portmannal, úgy bármit bekajálok Mila Kunis-sal is. Azon egyszerű oknál fogva, hogy a csaj tökéletes és a film egy tetemes részében annyi ruha fedi a testét, amibe a szám szélét nem tudnám beletörölni a karácsonyi töltött káposzta elfogyasztása után. Tulajdonképp ennyi a film előnye -férfi szemmel-, hogy a hölgyeknek ugyanígy elegendő-e Timberlake izmos mellkasa, arról nem tudok nyilatkozni. De uraim: ennyiért simán megéri a másfél óra.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 9
Kritika értékelés 7.9
Kritika elolvasva 119 481