Belle és Sébastien 3-Mindörökké barátok

Belle et Sébastien 3, le dernier chapitre / Belle és Sébastien 3-Mindörökké barátok
2018. április 26.
Bzsu861
Belle és Sébastien 3-Mindörökké barátok

A Belle és Sébastien trilógia immáron a végső epizódhoz érkezett és elkészült a tehetséges írónő könyvének legújabb filmváltozata. Aubry, aki amellett, hogy könyveket ír, színésznőként is tevékenykedik, és nagyszerűen megálmodta ezt a történetet. Olyannyira jól kitalált az egész sztori, hogy azt már a kései hatvanas években is feldolgozták, és kis hazánkban is hatalmas sikert aratott a belőle készült népszerű tévésorozat, amely még ma is megtekinthető a tévéképernyőn keresztül.

Ezt követően egy japán animációs filmváltozat is készült Belle, valamint Sébastien csodás és elképesztő kalandjaiból. A sikeres történet három részben készült el. A Belle és Sébastien, mely a francia Alpokban játszódik egy látványos, izgalmas, családi történet minden korosztálynak. Az első részét még 2013-ban, a másodikat pedig 2015-ben játszották a mozikban és számos nézőt vonzott ez a kedves kis sztori egy kisfiú és egy kutyus igaz barátságáról.

Az alkotásban olyan ismert művészek szerepelnek, mint Tchéky Karyo, aki a Nikita, A hazafi, valamint a Fűbenjáró bűn főszereplője, Thierry Neuvic, aki a Sherlock Holmes: Árnyjáték, Ne nézz vissza!, valamint a Senkinek egy szót se! című filmekkel tette le névjegyét, valamint a filmet rendezőként is jegyző Clovis Cornillac, akit a nézők a Hosszú jegyességben, A lét elviselhetetlen könnyűségében, valamint a Vakrandiban láthattak ezt megelőzően. Cornillac filmjének folytatásában a Belle és Sébastien 3--MIndörökké barátok című alkotásában izgalmas új kalandok várják a főszereplőket, és új kihívásokkal is szembe kell nézniük.


A befejező epizódban, a főszereplő a 12 éves Sébastien, pireneusi kutyusa, a hófehér színű Belle, aki immár három édes kiskölyök édesanyja a történet mozgatórugói. Ebben a részben Pierre és Angelina is házasságot kötnek egymással, és úgy döntenek, hogy távolabb, valahol egészen máshol kezdenek új életet. Ezzel szemben a 12 esztendős kisfiú, Sébastien nem szeretné elhagyni imádott, és jól megszokott otthonát, valamint a nagyapját, és a hőn szeretett alpesi kis házat. Mindeközben Belle régi gazdija is feltűnik a színen, és mindenáron azon van, hogy visszaszerezze a kutyáját. Sébastien minden erejét beveti annak érdekében, hogy ez nem következhessen be. Emellett a kisfiúnak az is fontos célja, hogy megvédje az otthonát, valamint négylábú kis barátait a régi gazdától.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 925