Billionaire Boys Club

Billionaire Boys Club / Billionaire Boys Club
2018. december 13.
Bzsu861
Billionaire Boys Club

A Billionaire Boys Club című, amerikai életrajzi dráma, melyet a film zseniális rendezője, James Cox thrilleres elemekkel formált mesterivé, hűen tükrözve a valós történéseket. A zseniális forgatókönyvet, mely ötvözi a valóságot a téveszmékkel, tévedésekkel, valamint különböző drámai hatásokkal és fordulatokkal, ennek ellenére a szigorú mozis portálon az IMDB-n, eddig csupán az 5.6-os értékelést szerezte meg a filmrajongók és kritikusok körében. A történet a film rendezője, James Cox mellett Captain Mauzner munkája nyomán született.

A zenei aláfestésről Joel J. Richard gondoskodott, és nagyszerű munkát végzett, ugyanis tükrözi mind a drámát, mind a thrillert, mint pedig a valóságot, melyen ezek a gazdag elkényeztetett fiúk végig mentek, tervük következményeképpen. A főbb szerepekben olyan nagy nevek játszanak, mint Taron Egerton, Ansel Elgort, Emma Roberts, valamint a régi veterán színészikon, a legendás Amerikai szépség kiemelt sztárja, Kevin Spacey. Az amerikai életrajzi dráma, a 1980-as évek derekán játszódik, ahol Los Angeles tehetős fiatal, baráti társasága, az évszázad átverésén töri a fejét.


A gazdag fiúk, azonban azzal nem számolnak, hogy az ami nagy bulinak tűnik a kezdetekkor, az később igazi rémálommá válhat. Bár már így is tehetősek, mégis a még gyorsabb meggazdagodás és milliós összegek reményében belemennek egy olyan dologba, amely terének megvalósítása katasztrofális következményekkel járhat, mi több még akár halálos fordulatot is vehet a kellemesnek ígérkező pénzügyi ajánlat. Tehát lényegében, ahelyett, hogy az évszázad sikere lenne, bukás lesz belőle, és még csoda, ha mindenki megússza mindezt ép bőrrel, és életét nem kockáztatja ezzel a különös tervvel. Aki kíváncsi a Billionaire Boys Club című életrajzi drámára, az idén december közepétől, megtekintheti azt a magyar mozikban is.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 534