Bosszúállók: Ultron kora

Avengers: Age of Ultron / Bosszúállók: Ultron kora
2015. május 07.
Spawn
Bosszúállók: Ultron kora

Az ébredő mesterséges intelligenciával mindig gond van, ezúttal a minden érzelemtől mentes high tech megalománia nem csak a bosszúállók, szuperhősök életére ácsingózik, hanem az egész emberiséget megkísérli eltörölni a föld színéről.

Ha nem Tony Stark, és az amerikai elnök állna a háttérben már azt hihetnénk, hogy a technológia csodájával megáldott és minket felfegyverző tudósaink állnak az ügy hátterében, de ahogy ez lenni szokott az ügy kicsit bonyolultabb.

Persze az önbizalom fontos kérdés, még akkor is ha az ember szuperhős, és persze a média, a kockázat, az emlékek, mintha Victor Doom tért volna vissza, csak a vasálarc ezúttal nem rejt semmit, színtiszta pusztítani vágyó algoritmussal van dolgunk.

Tehát bankettek, a csúcs, emberi ésszel felfoghatatlan és elérhetetlen hatalom, és a riválisok. A másik véglet, ugyanennek a pólusnak az elidegenedett, minden a földi civilizációval való kapcsolatát elutasító, ám a technológiát remekül uraló új főellenség tartja egyben a csapatot, és a közvéleményt.


Itt a lehetőség, hogy Amerika Kapitány, Thor és a Vasember újra megmentsék a világot, küldetésük sikerétől önnön létük is függ. Olybá tűnik, hogy az epikus néhol kilátástalannak tűnő harc meghozza gyümölcsét, de vajon a végső összecsapás pontosan milyen áldozattal fog járni hőseink számára?

Látványból, poénokból ötös, és a transformers széria rajongóinak elcsábítására tett kísérlet aligha vallhat kudarcot ilyen szereposztással. A rendezés kiváló, a film pergős, szükség lesz a légierőre, mert máshogy nem férnék bele a film 142 percébe. Szóval 3D-vel és szonikus sebességgel száguld az ultron kora.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 7
Kritika értékelés 8
Kritika elolvasva 3 452