Bosszúállók: Végtelen háború

Evengers: Infinity War / Bosszúállók: Végtelen háború
2018. április 26.
Bzsu861
Bosszúállók: Végtelen háború

A mozikban elsöprő sikert, és alkotóinak milliós bevételt hozó kasszasikernek, a Bosszúállóknak hamarosan megérkezik a magyar mozikba is a várva várt folytatása. Joe Russo és Anthony Russo kalandos fantasy filmjében ismét korszakalkotót hozott létre, így aki szerette a legendás fantasy-t, az annak folytatásában sem fog csalódni.

Ebben a részben is érdekesen bonyolódnak a szálak, ugyanis mialatt a Bosszúállók, valamint a jól ismert szövetségeseik folytatják a világ védelmezését - olyan veszélyes fenyegetésektől, melyekkel egy szuperhős se bírna el egymaga - egy újfajta veszedelem is feltűnik nagy hirtelenséggel az űr sötétségéből, ő pedig nem más, mint Thanos, a rendkívüli módon gonosz, és aljas csillagközi zsarnok. Legfőbb célja, hogy összegyűjtse a Végtelen Köveket, valamint a hat önmagában is elképesztő hatalommal bíró ereklyét, és arra használja fel mindazokat, hogy kedve szerint formálja át a valóságot, így a hőseink ismét nagy megpróbáltatásoknak lesznek kitéve, de mint tudjuk, őket nem kell félteni az ilyesmitől, hiszen erejük frenetikus és mindent legyőz, legyen az bármely gonosz, sötét erő vagy harcos, aki ellenük szövetkezik, az jól nem járhat, hiszen ők bármikor felveszik a kesztyűt.


A Bosszúállók elérkeztek minden eddigi küzdelmük végéhez, mely lényegében ehhez a kulcsfontosságú pillanathoz vezetett, azaz sosem volt még ilyen bizonytalan a Föld és maga a létezés sorsa. Ők azonban, nevükhöz méltón, szembeszállnak az aljas gonosztevővel, megpróbálják ismét megvédeni a bolygót, és a létkérdés bizonytalansága ellen is felveszik a harcot. A főbb szerepekben a már jól ismert színészek, Steve Ditko, Gamora & Drax, Jack Kirby, Stan Lee, Ron Lim, Christofer Markus, Stephen Mcfeely, George Pérez, Joe Simon, valamint Jim Starlin láthatóak.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 8.5
Kritika értékelés 8
Kritika elolvasva 804