Csajbaj

Girl Flu / Csajbaj
2016. június 06.
Bzsu861
Csajbaj

Amikor fiatal lányok voltatok, akkor gondoltátok volna, hogy a nővé érés, egy rendkívül összetett, fezsültségekkel, konfliktusokkal teli folyamat, főként abban az esetben, ha olyan édesanyátok van, mint a 12 éves Birdnek, akinek minden egyes napon felnőttként kell viselkednie, holott még csak egy kislány, hogy "megnevelje" a felelőtlen, gyerekes, rossz életet élő édesanyját, aki már ugyan 30 éves, de mégis úgy viselkedik, mintha második kamaszkorát élné. Így élnek ők kettesben, illetve hármasban, ugyanis édesanyjának, a sok esetben tehetetlen Jenny-nek, van egy zenész párja Arlo, aki szintén igyekszik Jenny-t a jobb útra terelni, és ketten a kislánnyal minden igyekezetükön azon vannak, hogy a nő felnőttként viselkedjen.

Bird azonban a nővé érést tapasztalja meg éppen, és első menstruációja miatt kínos helyzetbe kerül az iskolában, ugyanis egy verekedős, balhés lány osztálytársa, aki folyton bántja őt, ezzel kapcsolatban is megalázza a 12 éves lányt. Ahogy Bird és Jenny a hormonok változásával küzdenek, az életük is fenekestül felfordul. Mindeközben Bird igyekszik Jenny-t "nevelni", úgy Jenny-nek is szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy kislánya a hormonok hatására megváltozott, és ez mindennapi nehézségekkel, és napi küzdelmekkel jár együtt, és most valóban úgy kell viselkednie, mint egy igazi anyának. Fontos, hogy jelen helyzetben mindenben segítse a lányát, akinek néha nehéz napjai vannak, és gondoskodásra, valamint anyai szeretetre van szüksége.


A könnyelmű Jenny, társa és lánya segítségével, szép lassan rádöbben arra, hogy nem élheti már azt az életet, mint tinédzser korában, és felelősségteljes anyaként kell viselkednie, ugyanis lányának most nagyon nehéz, ahogy egyedül, magára hagyva kell szembenéznie a felnőtté válás nehézségeivel. A főbb szerepekben Katee Sackhoff, Jade Pettyjohn, Jeremy Sisto, Heather Matarazzo, Judy Reyes, Diego Josef, Isabella Acre, Kayla Abbod, Jovan Armand, Golden Bachelder, Max Baroudi, Jonah Beres, Madison Dae Clarion, Silvia Curiel, Robert Farrior, Marem Hassler, Fallon Heaslip, Kelly Straub Hull, Jackson Royce Lawrence, Kyle Kittredge, Isaiah Mustafa, Amanda Troop, Grace Olsen, valamint Arianna Ortiz láthatóak. A rendezői székben Dorie Barton volt, aki egy könnyed drámai hatású komédiát alkotott meg. Aki még nem látta a Csajbaj című alkotást, az feltétlenül pótolja ezen hiányosságát.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 248