Derült égből család

Momo / Derült égből család
2018. március 01.
Bzsu861
Derült égből család

A Derült égből család című 90 perces, rendkívül szórakoztató, francia vígjátékot, Vincent Lobelle, és Sébastien Thiery rendezték, a forgatókönyvét pedig, szintén Sébastien Thiery írta. Kiváló színészek alakításának sora tarkítja a történetet, amely egy könnyed laza, családi film, hiszen a 12-es korhatári besorolást kapta.

A főbb szerepeket pedig Pascale Abillot, Chsitian Clavier, Catherine Frot, Hervé Pierre, valamint a rendező-forgatókönyvíró Sébastien Thiery alakítják. A történet egy furcsa család életébe, valamint mindennapjaiba nyújt betekintést vicces, szatirikus módon, néhol abszurd elemekkel. Mr. és Mrs. Prioux, a családfő és kedves felesége, ugyanis egy nap csodálkozva felfedezik, hogy valaki beköltözött az otthonukba. A fiút Patricknak hívják, és azt állítja, hogy ő csupán visszatért eredeti lakóhelyére.

Bár viselkedése rettentő különös, és Mr. és Mrs. Prioux sem emlékszik rá, de mégis minden amellett szól, hogy Patrick valóban az ő fiuk lehet. A film nagy kérdése azonban az: Ki lehet Patrick, honnan került hirtelen elő, és miként csöppent be a család addigi nyugodt életébe? Vajon csak egy rendkívül ügyes manipulátor, aki csak állítólagos szülei érzéseivel játszik, avagy valóban az ő gyermekük lenne?


Elképzelhető, hogy a szülők időközben elfeledték, hogy valójában ők nem kettő, hanem három gyermeket neveltek, csak valami miatt Patrickról megfeledkeztek az idők során? Az, hogy ők gondolják-e jól, vagy az feltételes manipulátor, valóban hozzájuk tartozik-e, az majd az izgalmas, és kacagtató vígjátékból kiderül. Az biztos, hogy aki kedveli a francia filmeket, az most sem fog csalódni a Derült égből család abszurd történetében sem.Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 1
Kritika értékelés 4.5
Kritika elolvasva 937