Destroyer

Destroyer / Destroyer
2019. január 03.
Bzsu861
Destroyer

A Destroyer című amerikai bűnügyi thriller, mely néhol drámai elemekkel van megtűzdelve, Karyn Kusama kitűnő rendezése. A film forgatókönyvét, többen alkották meg közösen, köztük Phil Hay, valamint Matt Manfredi, akik kiváló munkát végeztek, a történet szálainak bonyolításával, hiszen egy remek thriller jött létre általuk. A produceri teendőket Fred Berger valamint Matt Manfredi forgatókönyvírók mellett, Phil Hay vállalta el. A thriller hangulatvilágát hűen tükröző zenét, mely alkalmas a félelem, borzongás és a miszticizmus fokozására, Theodore Shapiro szerezte, akinek keze munkája nyomán, egy szenzációs theme song, azaz betétdal született.

A történet címszereplője, nem más, mint az A kategóriás, tehetséges és még ma is meseszép színésznő, Nicole Kidman, akinek ugyan arcát a sok plasztikai műtét művivé tette, de zsenialitásán ez mit sem változtatott, hiszen ő minden szerepében remekel, és most sincsen ez másképp. Nicole Kidman, aki olyan kasszasikerek sztárja, mint a Tágra zárt szemek (1999), a Más világ (2001), a Moulin Rouge című zenés romantikus dráma (2001), az Órák (2002), a Születés (2004), az Oroszlán (2016), a Boy Erased (2018), valamint az Aquaman (2018). Ebben a történetben Erin Bellt a Los angelesi rendőrség nyomozóját alakítja, aki még nagyon fiatalon beépült, egy olyan bandába a kaliforniai sivatagban, ahol a küldetése, sajnálatos módon rendkívül tragikus véget ért.


Amikor a kegyetlen banda egy korábbi vezetője hosszú évek elteltével, újra felbukkan a nő életében, Erin kénytelen szembenézni saját múltjával, és démonaival, valamint úgy érzi, hogy az most feladata, hogy leszámoljon a banda megmaradt tagjaival, és szembenézzen azzal a sötétséggel, ami beárnyékolja a régmúltat, és befolyásolja a jelent. Mindazok, akik kíváncsiak, a Destroyer című, bűnügyi thrillerre, azok jövő év elején, megtekinthetik azt a magyar mozikban.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 485