Disturbia

Disturbia / Disturbia
Spawn
Disturbia

A szomszédom gyilkosságot követett el és én szemtanú vagyok. Bűncselekmény vagy elmezavar? Még mindig jobb a fáma egyszerű fegyveres mintha hivatásos avagy dealer. Ha az amerikai szépség egyszerű belsőnézetes obszcén körítés volna.... Luft zenével... Nos akkor vérfagyasztó paranoid a figyelemmel és az emberi lélek rejtett mélységeivel jól operáló thrillerrel van dolga a nézőnek. A filmet erősen inspirálta Alfred Hitchcock Hátsó ablak című alkotása, azonban nem remake-je a klasszikusnak. Külön csavar, hogy emiatt a film főszereplője házi őrizetbe kerül (hazánkban ritka büntetési forma). Ugyanakkor a film valódi konfliktusa megváltozott életérzése is ebből táplálkozik, magából a paranoiából és a röghöz kötésből, mi van ha tényleg figyel a szomszéd? és ha elmebeteg? Sorozatgyilkos? A mai kommunikációs árakkal tv,net, telefon ez egy elég ijesztő eshetőség amivel okosan játszik el a film két főszereplője.
Azoknak ajánlom akik szeretik a reális, amerikai kertvárosos zárt belső helyszínes horror - thriller mooviekat, nem elégítette ki őket a paranormal aktivity, és vevők olyan színészekre mint például Shia LaBeouf. Davis Moorse. Aroon Yoo. Mat Crawen.

Szóval mindenki leskelődik mindenki után, megy a fotózás a filmezés és egyszer csak feltűnik a valódi gyilkos. Kicsit gyorsan indul, majd lassú majd megint gyorsít. Eszméletlen, hogy mik meg nem esnek egy amerikai kertvárosban pár látcső és egy sorozatgyilkos segítségével. A rendezés jó, a színészi játék okés, kissé a ragyogást juttatta eszembe - semelyik verzióját nem szeretem pedig van egy pár.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 861