Dóra, a felfedező

Dora the Explorer / Dóra, a felfedező
2019. augusztus 01.
Bzsu861
Dóra, a felfedező

Dora, a fiatal kis felfedező izgalmas kalandjaival debütál a mozivásznon, hogy elkápráztathassa rajongóit ügyességével, különleges technikájával és trükkös megoldásaival. A 2019-ben debütáló Dora, a felfedező biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódást okozni a mozinézőknek, hisz mindazok, akik kedvelik az élő szereplős animációs filmeket, most is nagy kalandok részeseivé válhatnak a mozikban, amennyiben megtekintik, a jövő év nyarán, a Dóra, a felfedező, eredeti címén: Dora the Explorer című, amerikai családi kalandfilmet, ahol a fiatal lány nem várt események közepébe csöppen, és úgy ahogy azt egy kis hősnek kell, a helyén kezeli azokat.

A Dora the Explorerben, a fiatalok számára már jól ismert, Isabela Moner lesz az a tinédzser főszereplő, aki a történet szerint egy nagyvárosba költözik. Természetesen ehhez megvan a maga hűséges kis társa, aki nem más, mint Csizi, a kismajom, és vele együtt, azért hogy onnantól kezdve unokatestvérével Diegóval éljen együtt, elindulnak nem várt kalandok felé. Monert többek közt, a 100 dolog a gimi előtt című Nickelodeon-sorozatból, és a Transformers: Az utolsó lovagból ismerhetjük, de a szinkronizált a Dóra, a felfedező folytatásaként készült, Dóra és barátai című animációs szériában is ő játszott.


A Nickelodeon gyerekszériája alapján, James Bobin volt az, aki megalkotta a filmet. Bobin többek közt, olyan produkciókért volt eddig felelős, mint a Da Ali G Show, Slágermájerek, a Muppets, valamint az Alice Tükörországban. Ezen nagyjátékfilmes változat, amit a tervek szerint 2019. augusztus 2-án mutatnak be az amerikai mozik, egy rendkívül különleges alkotás. A film főszerepét pedig az alkotók stílszerűen egy Nickelodeon-sztárra bízták, aki majd az élő szereplős animációs filmben eljátssza a kis felfedezőt, Dorát.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 157