Fák jú Tanár úr! 3.

Fack ju Göhte 3 / Fák jú Tanár úr! 3.
2018. május 31.
Bzsu861
Fák jú Tanár úr! 3.

Bora Dagtekin, rendező-forgatókönyvíró új filmje, a Fák jú Tanár úr harmadik epizódja különleges kalandokat tartogat a diákok és tanáruk számára egyaránt. Bora Dagtekin eddig olyan alkotásokat vitt képernyőre, mint a 2006-os Hol van Fred? című komédia, valamint a 2012-es Török kezdőknek című romantikus vígjáték. Ezúttal pedig elkészítette a jól ismert, Fák jú Tanár úr harmadik epizódját.

A főbb szerepekben Jella Haase, Sandra Hüller, Elyas M'Barek, valamint Katja Riemann láthatóak. Jella Haase korábban olyan filmekben tűnt fel, mint a 2015-ös Heidi című családi kalandfilm, valamint a 2016-os Tatort című krimi. Sandra Hüller ezt megelőzően játszott többek közt, a nagy sikerű 2006-os Requiem egy lányért című filmdrámában, a 2011-es Együtt az ég alatt című megrendítő alkotásban, a 2013-as Elborult világ című vígjátékban, valamint a 2014-es Őrült szerelem című romantikus, történelmi fikcióban. Elyas M'Barek olyan filmek sztárja, mint a népszerű 2008-as Hullám című thriller, a 2013-as Az orvosdoktor című történelmi dráma, valamint a 2013-as a Végzet ereklyéi című fantasy.


Katja Riemann olyan alkotásokban szerepelt eddig, mint az 1994-es Mindenki másképp kívánja című komédia, a 2004-es Ágnes öcsén című filmdráma, valamint a 2007-es Vér és csokoládé című fantasy. A Fák jú Tanár úr legújabb epizódjában a most kezdődő, aktuális tanévben Zeki Miller ismét régi-új problémákkal szembesül. A Göthe középiskola sokak által imádott, mások által gyűlölt pedagógusa stresszes év elé néz. A különc pályaválasztási tanácsadó egyáltalán nem kecsegteti szép reményekkel a kevés tudású, zűrös osztály egyik tanulóját sem, ezért Chantal, Danger, Burak és Zeynep álmai teljesen szertefoszlanak.

Azonban a hallottak miatti csalódottságukban, csak még több bajt kevernek. Ekkor azonban Zekiből előtör a valódi tanár, és arra az elhatározásra jut, hogy segít a diákoknak, és gatyába rázza őket, hogy átmenjenek az előttük álló érettségin. Vajon a különös pedagógus, Zeki Miller most miféle módszereket vet majd be diákjaival szemben, hogy azok képesek legyenek érvényesülni a való életben is?

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 9
Kritika értékelés 4.5
Kritika elolvasva 2 007