Father of the Year

Father of the Year / Father of the Year
2018. július 20.
Bzsu861
Father of the Year

A Father of the Year, azaz az Év apukája című, amerikai vígjáték címszerepében David Spade és Nat Faxon láthatóak, akik kitűnő komikus vénájukkal élvezhetővé, kacagtatóvá teszik ezt az alkotást. A filmet Tyler Spindel rendezte, a forgatókönyvet pedig Allen Covert, Kevin Grady, Heather Parry, valamint az ikonikus komikus, Adam Sandler írták közösen. Az összehangolt munka kapcsán, egy színes, vicces, néhol megbotránkoztató, vagyis inkább polgárpukkasztó történet kerekedett ki az alkotásból.

A főbb szerepekben David Spade és Nat Faxon mellett Joey Bragg, valamint Matt Shively láthatóak, akik mindannyian gondoskodnak a kitűnő hangulatról. A filmet a Netflix forgalmazza, és pár napja tűzték a mozik műsorukra, azaz már megtekinthető ez a kacagtató komédia az ország számos Cinema City-jében. A rendkívül vicces, a helyzetkomikumra és fanyar humorra alapozó filmben, két végzős egyetemista édesapja áll a történet középpontjában, akik azon versengenek, hogy melyikük jönne ki nyertesen egy oltári bunyóból, amit fiak is végig néznek, ugyanis éppen akkor térnek haza szülővárosukba, és mindennapi gondjaik mellett, meg kell küzdeniük a szüleik, vagyis édesapjaik gyermekded és nevetséges versengésével is.


A kérdés: Ki az év "legrosszabb" apukája és ki nyeri a bunyót kiütéssel? A rendkívül feszült hangulatban, mindez óriási káoszhoz, és némi botrányhoz vezet, amit a két fiú nem tűrhet szó nélkül, azonban mégis érdekes számukra ez a fajta különös versengés, így ők is beszállnak a különös játékba, hogy vajon melyikük apukája győz knock out-tal. Aki kíváncsi a Father of the Year című 94 perces, amerikai komédiára, az akár ma is megtekintheti azt a mozikban. Azok pedig, akik lekésik a premiert, ők majd bepótolhatják ezen hiányosságukat később a televíziók képernyőin keresztül.
Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 764