Fighting with My Family

Fighting with My Family / Fighting with My Family
2019. március 14.
Bzsu861
Fighting with My Family

Sokakat vonz a pankrátorok különös világba, ahol a verekedő felek, csak úgy dobálják egymást a szorítóban, és sokan, akik rajongói ezen sportágnak, tudják, hogy ezek a nagy bunyók csupán színészi játékok, és nem verik egymást pépesre a híres mérkőzések során, amely sokakat szögez a képernyők elé. A lényeg csupán a testalkat, az erő, és az, hogy minél nagyobb darab, erős és félelmetes figurákat szedjenek össze a szervezők, a nagy meccsekhez, akik látszólag vérre menő küzdelmet folytatnak le az arénákban. A the Fighting With My Family egy brit-amerikai életrajzi dráma, melynek rendezője, valamint forgatókönyvírója, Stephen Merchant, aki egy kirobbanó erejű, produktív alkotást hozott létre.

A főbb szerepekben feltűnik például az akciófilmek, valamint a híres Halálos iramban több epizódos, folytatásos történet egyik nagy sztárja, Dwayne Johnson, aki a nemrégiben elhunyt jóképű, Paul Walker mellett annak kulcsfigurája volt, és a Halálos iramban című krimi sikerét még Walker tragikus és lesújtó halála sem tudta befolyásolni. Egyéb szerepekben feltűnik még Florence Pugh, Lena Headey, valamint Jennifer Aniston ex-szerelme Vince Vaughn, a szintén egy erős testalkatú színész, aki eddigi szerepei szerint inkább komédiákban remekelt, mint hogy az életrajzi drámákban, de most itt is kipróbálta magát.


A the Fighting with My Family című 90 perces dráma, jövő év márciusában debütál a magyar mozikban a Fórum Hungary forgalmazásában. A történetben egy egykori pankrátor és családja, mivel már korából adódóan másból nem tud megélni, így attól reméli a nagy sikert, mely egykor megadatott neki, hogy családjával együtt haknizik szerte az országban, hiszen sokan emlékeznek egykori küzdelmeire. Eközben a gyerekei arról álmodoznak, hogy egyszer bekerülnek a legnagyobbak közé, a World Wrestling Entertainmentbe, ahol igazi profik küzdenek egymással az arénában. Akik kíváncsiak a the Fighting With My Family című, életrajzi filmre, azok jövő év márciusában megtekinthetik azt a mozikban.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 266