Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2 / A galaxis őrzői vol. 2.
2017. május 04.
Spawn
A galaxis őrzői vol. 2.

Hát ezúttal sem csalódtunk a készítőkben: zseniális, a Hellboyt (és El Torot) idéző képsorokkal, és egy bulizzunk felkiáltással (tánc formában…) kezdődik a sci-fi újabb csodája, kicsit elpoénkodott – néhol sajnos rossz értelemben, de - FILMRŐL van szó.

Mordáj mindent visz, a veterán űrmosómedve és frappáns, atletikus megoldásai, pusztán elegendő ok, hogy megtekintsük a filmet. A hyperűrugrásos poénról nem is szólva. A színészi játékok közepesek, de ez az animációk, az önfeledt szórakozás, és a nagyon szolid társadalomkritika filmje, mintha néhány régebbi James Bondot, és túlkomolykodott filmet próbálnának korrigálni a mozinézők fejében. Sikeresen.

Dübörögnek a fegyverek, jócskán van űrcsata az autós üldözés modern megfelelője, és egy elfogadható kerettörténet, csupán egyes szálak idegesítőek, némelyik kiszámítható, de így van ez a computerek uralta világban. Szóval, ha nem szakadtunk volna el a gép elől, hogy elmenjünk moziba, akkor érdemes valamelyik csatornára szegeznünk a techintetünket ha ezt a főcímet halljuk, vagy egyszerűen rányomni a letölt gombra.


Ja és I'm growth..... :)

Kicsit Douglas Adams jut erről a sorozatról eszembe, meg M. a Paranoid android, de a legkedvesebb módon teszik ezt, a nézőnek nem maradnak kétségei, hogy megérte beülni a moziba.

A színészek és a színészi teljesítmény, különösen a negatív és pozitív oldalon is feltűnő hihetetlen sminkek túl, át, vagy éppen kijátszásában rejlik. Emlékszem egy eurovíziós dalfesztiválra, ahol a svédek léptek fel hasonlóban... Tehát ez akár kritika, mókás emlékeztető is lehet galaxisunk történetére.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 7
Kritika értékelés 6
Kritika elolvasva 5 639