Guns Akimbo (2019)

Guns Akimbo / Talpig fegyverben (2019)
2020. március 05.
perry
 
Talpig fegyverben (2019)

Troll-e vagy e g... , zagyadat eldobod mikor zöldökölsz a PS4-n?? Gis haver! Akkor még nem láttad a GUNS AKIMBO-t. Kezdem így stílusosan az egész filmre jellemző gyilkolászósdit . Mert ugye vagyunk mi kisemberek akik munkába járunk, aztán neki esünk az internetnek, rendelünk orrba-szájba. Majd különféle véresnél véresebb játékokban küzdünk meg kényelmes forgószékeinkben a halállal. De mi van akkor mikor ez már a te életedre megy. Szóval ez a trollnak az az állapota mikor AHHSCsfW Józsi rá jön már nem a beszólásról van szó e már tessó totál para valóság. Akkor aztán szól a 6 lövetű és a le nem tehető piszoly és fake arcok jönnek mennek a képernyőn.
Így aztán eldöntehted, hogy nem döntheted el kampeca neked vagy kampeca neked?
A fegyverek Akimbonak már nem az avatárod aki ha meghal akkor néhány billentyű és már fel is támadtál.

Persze azon gondolkodom mi is ez a mozi, mert mondanivalónak sekély sírhant, gondolatiságnak egy programozott ereszd el a hajamat, képregénynek nem MARVEL meg aztán kb egy zs kategóriás akciófilm szintjén mozog.

Tény, és való kissé emlékeztet (bár kedves olvasok ti már nem hiszem) azokra a szovjet partizán filmekre ahol Szását nem tudta egy egész náci osztag sem el tenni lábalól. Igaz itt John Wick bácsinak női megfelelője van a negatív főhős kiköpött náci zombi. A figurák közben papír fajsúlyuktól fogva csak biodíszletkén rohangálnak fel s alá. Ami kevés törtet és annak igazsága: ne menj be, ne tölts, le és ha jót akarsz ne legyél gizda, fake vagy troll. Mert k..ra megjárhatod. Közben van néhány yó utalás más mozikra és nekem legalább is az, az érzésem olyan filmet látok amit már legyártottak aztán voltak kimaradt részek és valaki szép csendben összevágta azt. Az igazi tragédia, hogy a készítők még komolyan is vették és a mozi üzenetének szánták a kisember felemelkedését Amennyiben maradtak volna kreténben akkor talán az a kevés irónia is átjött volna amit nyomokban tartalmaz a film.

Daniel Radcliffe a sokadik kísérleti filmjén van túl és egyre extrémebb alkotásokban tűnik fel. Meg is értem iszonyú nehéz lehet kiszakadni a "varázslótanonc" szerepkörből. Viszont itt már annyira semmitmondó - bár lehet , hogy ez a kisember valója - hogy fel sem tűnik a filmvásznon. Ja, és el ne feledjem vígjátéknak is gyengus. Talán Nix karakteréből lehetett volna egy izgalmas alakítás de ebből is csak a várakozás maradt és talán nem is a művésznő miatt de ez már egy másik lap.
Jason Lei Howden mondjuk olyan "röpdolgozatokat" gyártott mint a Halál metál, Bosszúállók 2012 és mint ez a film is mutatja az úr nem lépett tovább a cyberbullying világától.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 4
Kritika értékelés 9.4
Kritika elolvasva 1 050