Halálos iramban 10 - Ami a csövön kifér

FAST X / Halálos iramban 10
2023. május 18.
perry
Halálos iramban 10

Mivel én autó analfabéta vagyok így aztán nem tudom a turbót a naftával szemben megkülönböztetni. Azt sem tudom mi az, hogy utánégető és nem olvadok el egy Pinafarina karosszérián. Ezek után azt mondom ha már itt vagyok akkor megnézem ezt a moziklipet mert az én koromban ez már kicsinyt fárasztó a szemnek. Minden elismerésem a film vágójáé aki szerintem töménytelen időt tölthetett a 3-5-7 mp. jelentek digitális "forrasztásával". Csupa felüdülés volt olyan snitteket látni ahol lélek harangokat kongattak a család fontosságáról és nem gépkocsikat daráltak. Azt kell írjam ami itt törés szinten és kaszkadőr munkában lejátszódik az nem semmi. Ja hogy történet, mondanivaló? Minek az amikor bőg a turbó üvölt a zene és fogy az aszfalt. Mert ugye, az 1473501 után is ugyanaz a kaptafa, de nem illik leszólni egy ipari műremeket ami bebizonyította, hogy rengeteg zöldhasút (dollár) fial. Hogy azt mondod színészi játék? Ugyan már minek az hiszen dagadnak az izmok pöpec csajok forgolódnak és természetesen áldozatok árán -a levágott 30354 kaszkadőrön túl néhány pozitív arcot is be kell áldozni, no nem a főszereplőket hiszen még a halottnak hitt főszereplő is vissza tér, ugyan ügyesen jól, kíváncsivá téve a nézőt az utolsó 1 percben.


Arra nem is lehet gondolni, hogy vége hiszen tény nemzedék nőtt fel ezen a filmen és talán majd a következőn is. Botox pedig mindig lesz a szépészeti iparban a végképpen kiöregedtek helyére pedig majd jönnek az újak. Végül is sok különbség nincs a brazil szappanoperák és a Fast X között -ráadásul a film egy része éppen Rio De Janeiro kies utcáin játszódik. Természetesen a filmet rendezték is. Louis Leterrier személyében aki maradt a kaptafánál Szemfényvesztők 2013. A szállító 2. 2005 vagy A nyakörv filmeket is jegyzi. Nincs is vele semmi gond ebből az anyagból ezt lehetett kihozni.

Néhány sztárt is le szerződtettek akinek nem ez lesz az Oscar díjas filmjük sokkal inkább az aranymálna jár nekik. Megelőlegezem ezt Momoa gonoszának szerepéért. Azt gondolnánk ez ajándék szerep és lehet izgalmas rétege, részemről inkább fájdalmasan teátrálisra sikeredett. Ezzel ki is lóg az amúgy nagyon nagy színészi játékot nem igénylő szerepekből. Tökéletesen látszik kik tehetségesebbek a film átlag alakítása közül. Végül is ez egy szórakoztató mozi és a kolbászba is sok mindent bele töltenek és aki azt szereti annak jó szórakozást.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika értékelés 8.5
Kritika elolvasva 1 795