Haverok harca

Tag / Haverok harca
2018. július 05.
Bzsu861
Haverok harca

Jeff Tomsic nagyszerű komédiája, a Haverok harca, eredeti címén Tag, megtörtént eseményeket dolgoz fel életszerűen. Az év egyik legjobb alapötletével rendelkező vígjátéka, mely a valós események ellenére, olyannyira fordulatos, mintha 15 forgatókönyvíró dolgozott volna rajta, amellett pedig az sem elhanyagolható szempont, hogy csupa nagyszerű komédiás alakítja a főszerepet.

Jeff Tomsic rendező korábban olyan filmeket alkotott már meg, mint a 2010-es Abby is Silly című rövidfilm, valamint a 2011 -es I'm Having a Difficult Time Killing My Parents című megrendítő dráma. A film főbb szerepeiben olyan kiváló komikusok vannak, mint Ed Helms, Jake Johnson, Hannibal Buress, Jon Hamm, valamint Jeremy Renner. A kérdés adott: Vágysz egy izgalmakkal teli kalandtúrára? Amennyiben a válaszod igen, akkor feltétlenül tekintsd meg a Haverok harca című vígjátékot a mozikban idén júliusban.

Ha olyan típus vagy, aki szeret teljesen idegen emberek házában bujkálni, illetve az ország túlsó felén dolgozók munkahelyét "romba dönteni", vagy csak előugrani egy kedves, régi jó barát kertjében a bokorból, akkor ez a film neked készült. A Haverok harcának a lényege, hogy néhány régi iskolatárs, akik a ballagásuk napján fogadalmat tettek, hogy megőrzik magukban a szunnyadó gyermeket, nem akarnak soha felnőni, és ezen az úton akarják tartani régi haverjaikat is.


Egy évben egyszer összegyűlnek, hogy fogadalmuk ne menjen veszendőbe, és egy különös fogócska veszi kezdetét ezzel. Lényegében semmiben sem tér el attól, amit régen valódi gyermekként az iskolaudvarban tettek, csakhogy itt a pálya kiszélesedik, ugyanis az egész ország területén megtehetik ezt, ezek a felnőtt gyermekek. Amellett, hogy vadásznak egymásra, még becserkészik a másikat, és meglepik azt különféle csínyekkel, mint egykor a suliban.

Az nekik totálisan mindegy, hogy az aktuális áldozatuk éppen dolgozik, csajozik, vagy éppen gyermekeit neveli. Számukra csak játék az egész, de ettől függetlenül nagyon komolyan veszik azt. Pont ez teszi mulattatóvá az egész sztorit, és ezzel őket is.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 8.3
Kritika értékelés 7.5
Kritika elolvasva 2 015