Hell Fest

Hell Fest / Hell Fest
2018. szeptember 27.
Bzsu861
Hell Fest

A Hell Fest című amerikai horror movie, rendezője Gregory Plotkin, akinek munkája kiválóra sikerült, hiszen mind a forgatókönyv, mind pedig az elmesélt történet több mint hátborzongató. A történet Halloween éjszakán játszódik, amikor is megnyitja a kapuit, egy rendkívül félelmetes, kalandokkal, és izgalmakkal teli, kitűnő szórakozást ígérő horror park. Sokan úgy vélik, hogy az ott garázdálkodó sorozatgyilkos, aki szép lassan kivégzi az összes látogatót, csak a show-műsor része, azonban amint kiderül, hogy egy valódi gyilkos van a parkban, elszabadulnak a félelmek, és egymás ellen fordulnak az emberek, majd később összefognak, hogy ne essenek a gyilkos áldozatául.

Ahogy mondani szokás: The show must go on!, azaz a műsornak folytatódnia kell, azonban itt már nem mindegy az sem, hogy miként, és milyen áron, indul útjára, ez a horror park, melynek vezetője cseppet sem törődik az ott zajló eseményekkel, hiszen ezt egyfajta reklámnak fogja fel, számára ez egy kiváló marketingfogás. A különös, kosztümös gyilkosnak nehéz a nyomára akadni, hisz ez mégiscsak egy horror park, ahol a kosztümös emberek tömkelege van jelen. Nem mindenki van azon az elven, hogy el kell őt kapni, hiszen sokan kezdetben csak nevetnek ezen a jelenségen, de ez is csak addig tart, amíg nem ők lesznek, a soron következő áldozatok.


Vajon a gyilkos, aki kosztümben végzi borzalmas tetteit, meglakol bűneiért, vagy el sem kapják őt a Halloween éjszakán játszódó horrorfilmben? Hol a határ a játék és show, valamint a zord valóság között? Vajon milyen zárt kapukat nyitogat ez az őrült, és kegyetlen gyilkos, aki tettével képes arra, hogy manipuláljon mindenkit, és szinte a történet végéig elterelje magáról a gyanút. A filmet a Big Bang Média forgalmazza, játékideje mintegy 90 perc tömény izgalom, és rettegés, és idén szeptember végétől kerül a magyar mozikba. Mindazok, akik kíváncsiak a Hell Fest című horrorra, és szeretik ezen műfajt, nincs más dolguk, mint jegyet váltani valamely szeptemberi előadásra.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 4.5
Kritika értékelés 7
Kritika elolvasva 1 907