Hét élet

Seven Pounds / Hét élet
2009. február 26.
Bzsu861
Hét élet

A Hét élet című amerikai romantikus dráma, Gabriele Muccino felkavaró, meghökkentő és lebilincselő filmje, mely hét különböző emberi sorsot követ nyomon, melyet a címszereplő - akit Will Smith alakít - meg akar változtatni. A terve szerint oly módon, hogy megszabadítja őket nyomasztó titkaiktól. A hét idegen sorsa teljesen megváltozik pozitív irányba, amint főhősünk elkezdi felkavarni az állóvizet, és kezdi megismerni sötét, mély titkaikat is, melyek kihatnak a mindennapjaikra, így az egész életükre is.

Mesteri módon kitervelte mindezt, azonban van amire még ő sem számít, mégpedig hogy beleszeret a hét kiválasztottja közül az egyik gyönyörű nőbe, akiről az elején még semmit sem tud, aztán szép lassan kibontakozik előtte a fiatal nő élettörténete, melybe úgy érzi van beleszólása, és úgy hiszi, hogy némi pozitív ráhatással jó hatással van a nő kesze-kusza, összeszedetlen életére. A Hét élet című amerikai romantikus dráma egy izgalmakkal teli, ugyanakkor rendhagyó love story, amely provokatív kérdéseket boncolgat az életről és halálról, szerelemről és barátságról, mindeközben azt kutatja, milyen rejtélyes szálak kötik össze a különböző, idegen emberi sorsokat, és mi az a különleges kapocs, amely összeköti ezt a hét egymást nem ismerő embert, valamit sorsukat.


Aki kíváncsi a 2000-es évek legkülönlegesebb szerelmi drámájára, az feltétlenül tekintse meg a Hét életet. A film főbb szerepeiben Rosario Dawson, a már említett tehetséges, színes bőrű színész Will Smith, Barry Pepper, Woody Harrelson, Michael Ealy, Elpidia Carrillo, Robinne Lee, Gina Hecht, Joe Nunez, Bill Smitrovich, valamint Tim Keller láthatóak.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 792