Hold the Dark

Hold the Dark / Hold the Dark
2018. szeptember 28.
Bzsu861
Hold the Dark

A hold the Dark című, amerikai misztikus thriller, melyet a fantasztikus szereplőgárda, és a rendező, Jeremy Saulnier, és Macon Blair, valamint William Giraldi forgatókönyve tesz rendkívül változatossá, és izgalmassá egy rejtélyes történet, melyben keverednek az érzelmek, a zord vadon magánya, egy ügyes vadász munkája, egy vadállatok által elragadott gyermek szenvedése, az állatok ösztönei, valamint a szívszorító jelenetek egy olyan alkotás, melyben mindezek ötvöződése, egy igazán lebilincselő történetet eredményez. A legfőbb szerepekben olyan híres filmcsillagok tűnnek fel, mint James Badge Dale, Riley Keough, Alexander Skarsgård, valamint Jeffrey Wright.

James Badge Dale olyan filmekben játszott, mint a 2011-es Shame- a szégyentelen, a 2013-as Z világháború, valamint a 2016-os 13 óra: Bengázi titkos katonái. Riley Keough legfőbb szerepei a 2012-es Magic Mike, a 2016-ban készült Love Song, valamint a 2018-as Kaliforniai rémálom című filmalkotásban nyújtott alakítása. Alexander Skarsgård olyan híres, ismert filmekben kapott eddig szerepet, mint a 2001-es Zoolander, a trendkívüli, a 2012-es Maisie tudja, a 2012-es Csatahajó, valamint a 2018-as Mute. Jeffrey Wright eddig főleg producerként tevékenykedett, az ő munkája a 2003-as Tom Selleck főszereplésével készült A javulás útja, a 2008-as Flying by, a 2009-es karácsonyi áramszünet, valamint a 2013-as Playing Father.


Ezúttal színészként mutatkozik be, a rendkívül sikeres producer. A film sztorija a következő: Egy mindentől elzárt, apró kis alaszkai faluból elragadnak a vad farkasok egy fiatal gyermeket. A szülők ezen felbuzdulva, a teljes reménytelenség, és kétségbeesés határán, úgy döntenek, hogy felfogadnak egy roppant módon tapasztalt vadászt, hogy kutassa fel a gyermeküket, aki nem csak a ragadozókra, de egy szívszorító rejtély nyomára is rábukkan a hideg és zord vadonban. Aki kíváncsi a Hold the Dark című amerikai drámára, melyet a Netfilx forgalmaz, az idén szeptember végétől megtekintheti azt a magyar mozikban.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 7
Kritika elolvasva 1 516