Ibiza

Ibiza / Ibiza
2018. május 25.
Bzsu861
Ibiza

Alex Richanbach új, szenzációs romantikus vígjátéka, az Ibiza egy hamisítatlan amerikai movie három barátnő izgalmakkal teli útjáról a messzi Ibizára. A film forgatókönyvét, Lauryn Kahn írta, zenéjét pedig Jeff Morrow szerezte. Az amerikai rendező viszonylag új név a szakmában, ugyanis Richanbach ezt megelőzően csak a 2013-as We are Young című vígjátékot alkotta meg.

A film főbb szerepeiben Gillian Jacobs, Vanessa Bayer, Phoebe Robinson, valamint Richard Madden láthatóak. Gillian Jacobs olyan filmekben szerepelt eddig, mint a 2014-es Másnaposok szerencséje című komédia, illetve a 2018-as Partiállat című családi vígjáték. Vanessa Bayer számos sikeres film sztárja, köztük a a 2015-ös Kész katasztrófa című romantikus vígjáték, valamint a 2016-os Hivatali karácsony című ünnepi komédia, emellett a Gru 2 című animációs film eredeti változatában is ő kölcsönözte a hangját.

Phoebe Robinsonnak ez az első filmje, ezzel robbant be a köztudatba, és talán sikerül neki bizonyítania tehetségét, és bekerülni az "A" kategóriás színészek népes táborába. Richard Madden olyan kasszasikerekben játszott már, mint a 2015-ös Andersen-mese alapján készült Hamupipőke romantikus filmadaptáció, valamint a 2016-os Forradalom napján című thriller. Az Ibiza című romantikus vígjáték sztorija a következő: A csinos Harper üzleti útra indul Spanyolországba, azon belül pedig Barcelonába, ahova két legjobb barátnője is elkíséri őt.


Azonban a történet itt vesz izgalmas fordulatot, ugyanis a három barátnő ahelyett, hogy Spanyolországba menne, inkább elutazik Ibizára. Mindezt azért teszik, mert Harper nem törődve a józan ész szabályaival, szívére hallgat, és szerelme, a sexy Dj után repül, akibe teljese belezúgott. Ha már Ibizán vannak, akkor kit érdekel a munka, így hát azt teszik, mint a többiek, buliznak és élvezik az életet.

Kaland, romantika, heves csókcsaták, bulik, jó zene, kitűnő társaság. Röviden így lehetne jellemezni ezt a filmet, amelyet a Netflix forgalmaz, és erősen ajánlom mindazoknak, akik szeretnének elszakadni a szürke, unalmas hétköznapoktól. A film május 25-től megtekinthető a magyar mozikban is.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 873