Ice

Ice / Ice
2018. november 01.
Bzsu861
Ice

Az Ice című orosz romantikus dráma, melyet a rendező, Oleg Trofim, a musical elemeivel ötvözött, hogy annak még szentimentálisabb hangulatot kölcsönözzön, egy szép, és megrendítő történet, egy fiatal nőről, Nadya-ról, akinek legfőbb célja és vágyálma, hogy híres műkorcsolya bajnokká válhasson. Egy nap azonban baleset éri, és e sajnálatos sérülés következtében, majdnem arra kényszerül, hogy feladja az életcélját, azonban Nadya annál sokkal erősebb, minthogy ezt megtegye, inkább foggal-körömmel küzd, hogy tudjon profi szinten korcsolyázni.

A kórházban töltött napokat követően, találkozik egy híres hoki-játékossal, Sashaval, aki úgy dönt, hogy segít a fiatal nőnek, és megmutatja neki, hogy hogyan tud újból hinni önmagában, és az álmaiban. Sasha új utat mutat Nadya-nak azzal kapcsolatban, hogy az önmagunkba vetett hitnél nincsen erősebb, hisz, ha az megvan, akkor semmi sem állhat álmaink, vágyaink, céljaink útjába. Hit olyan erős, ugyanakkor megfoghatatlan tényező az életünkben, melyre minden egyes pillanatban szükségünk van, mint egyfajta kapaszkodóra, vagyis ez a mi mankónk a hétköznapokban.


A film forgatókönyvét, Oleg Malovichko, valamint Andrey Zolotarev írták közösen, és a profi, összehangolt munka következtében egy olyan filmet hoztak létre, mely megtanít minket arra, hogy soha semmilyen körülmények között ne adjuk fel álmainkat, önmagunkba vetett hitünket pedig ne veszítsük el, bármi is történjék. A főbb szerepekben, Mariya Aronova, Vilen Babichev, Maksim Belborodov, valamint Milos Bikovic láthatóak.

A filmet a Big Bang Media forgalmazza, és idén november elejétől lesz megtekinthető a magyar mozikban. Aki kíváncsi az Ice című orosz romantikus drámára, az ne felejtsen el jegyet váltani, a Cinema City valamelyik téli előadására, és megnézni Nadya és Sasha kalandjait, és jól megfigyelni különleges harcukat az életért, az élettel.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 438