Így neveld a sárkányodat 3.

How to Train Your Dragon: The Hidden World / Így neveld a sárkányodat 3.
2019. február 28.
Bzsu861
Így neveld a sárkányodat 3.

A népszerű animációs film, az Így neveld a sárkányodat harmadik epizódja, hamarosan a magyar mozikba érkezik. Az Így neveld a sárkányodat 3., eredeti címén: How to Train Your Dragon: The Hidden World, című amerikai kalandfilm, kiváló választás a kisgyermekes családok számára, hiszen mind a felnőttek, de legfőképp a kicsik számára élvezetes családi film harmadik része is elkészült teli izgalmakkal és kalandokkal. Már nem kell sokáig várni rá, hiszen jövőre kerül a magyar mozikba, és még az első két résznél is érdekesebbnek ígérkezik.

Dean DeBlois animációs kalandfilmje, ismét elkápráztatja a mozirajongókat. A filmben olyan nagy sztárok kölcsönözték hangjukat, mint Cate Blanchett, Gerard Butler, Kit Harington, Jonah Hill, T.J. Miller, valamint Kristen Wiig. A történet a kamaszkorú viking, valamint a kedves, ugyanakkor kezdetben félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságával indult, és egy rendkívül nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, amely végig követi hőseink egész életét, valamint szoros barátságát. A trilógia harmadik epizódjában a szeleburdi Hablaty, és Fogatlan végre meglelik valódi életcéljukat. Hablaty ugyanis a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok legfőbb vezérévé növi ki magát.


Azonban, az eddig látott legsötétebb veszedelem, valamint egy különleges és bájos, Éjfúria lány felbukkanása még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát, amiben eddig sem volt hiány. Ezt az epizódot is a UIP-Duna Film forgalmazza, játékideje pedig a szokásos 90 percnyi kaland és izgalom, melyben hőseinknek bőven lesz része küldetésük során. Akik kíváncsiak, az Így neveld a sárkányodat harmadik részére, azok jövőre váltsanak jegyet valamely előadásra a mozipénztáraknál.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 10
Kritika elolvasva 1 996