Johnny English újra lecsap

Johnny English Strikes Again / Johnny English újra lecsap
2018. október 01.
Bzsu861
Johnny English újra lecsap

A mozinézők ismét számíthatnak a nagy nevettetőre Rowan Atkinsonra, ugyanis 2018 szeptemberében visszatér a képernyőre, és újra lecsap. Az ikonikus komikust sokan szeretik, sőt vannak akik rajongásig imádják őt, és munkásságát, főként a Johnny English filmekért.

Nos, David Kerr rendező ismét a képernyőre álmodta a titkos ügynök legújabb, fergeteges kalandjait, ahol mókában és kacagásban nem lesz hiány. A legújabb részben, melynek eredeti címe: Johnny English Strikes Again, azaz szabad fordításban Johnny English újra lecsap. English véletlenül lett szupermenő titkos ügynök, aki feledhetetlen és mulatságos kalandjaival újra és újra mosolyt csal az arcunkra.

Ebben a részben Johnny az összes angol beépített ügynököt leleplezi, köszönhetően egy kibertámadásnak. Az a gonosztevő, aki kiagyalta az akciót, további veszélyes pusztításokkal fenyegetőzik, de ezt a mi szuperügynökünk nem hagyja szó és tettek nélkül. Jelenleg a titkosszolgálat egyetlen esélye Johnny, ugyanis most csak ő benne bízhatnak, hogy megmenti a világot egy újabb kibertámadától. Bár az ügynök már leszerelt, és jelenleg egy kis előkészítő iskolában tanít, mégis újra szolgálatba állítják a vicces arcú szuperügynököt, hogy képes legyen megtalálni azt a ravasz hackert, aki miatt ilyen helyzetbe került Anglia.


Arra számítanak régi munkáltatói, hogy Johnny fejest ugrik ebbe a lehetetlen küldetésbe, mivel ő nem mond nemet, így hősünk újra a világ megmentésére készül. Ahhoz azonban, hogy mindez ne fúljon kudarcba, eltökélt, esetlen hősünknek minden képességét latba kell vetnie. Mivel ezeknek híján van, így a múlt analóg módszerei segítségével kell szembeszállnia a jövő digitális technológiáival, ami valljuk be még neki sem lesz egyszerű feladat. Atkinson 2018-ban is bizonyít a képernyőn, így aki tudja ne hagyja ki a Johnny English legújabb részét, és nézze meg, hogy miként csap le újra.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 2 204