Jönnek a kacsák

Duck Duck Goose / Jönnek a kacsák
2018. április 19.
Bzsu861
Jönnek a kacsák

A Big Bang Media forgalmazásában, és Chris Jenkins rendezésében a mozikba kerülő nagy sikernek ígérkező Jönnek a kacsák című kiváló animációs film, hamarosan megtekinthető lesz.

Ebben a kitűnő effektekben, és vicces jelenetekben bővelkedő rajzfilmben, a főhőseink nem mások, mint a kiskacsák lesznek, akiket még a való életben is, már ha vízparti városban élünk, nagy örömmel és lelkesedéssel csodálunk, ugyanis fantasztikus és okos kis állatok. A 82 perces amerikai-kínai animációs filmnek a forgatókönyvét Christopher Jenkins, és Rob Muir írták.

A különleges technológiával készült animációs játékfilm központjában, egy szeleburdi agglegény lúd áll. Ő a mozgatórugója a sztorinak, valamint minden bonyodalom legfőbb okozója. Egy igazi megrögzött agglegény, aki ahelyett, hogy társaival együtt készülne az elvándorlásra, inkább a légi akrobatika begyakorlásán fáradozik. Azonban ezt követően két kiskacsa elszakad boldog, békés csapatától, akik az elején idegesítik a bájgúnárt, de később igaz barátságot köt velük, és mindent megtesz azért, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a helyére.


Ennek az az oka, hogy egy véletlen folyamán megsérül a szeleburdi, bohókás lúd, így muszáj lesz velük maradnia. A különös trió menten nekivág a nagyvilágnak, egy veszélyekkel teli útnak, annak érdekében, hogy még az első hó lehullása előtt, találjanak egy számukra biztonságos búvóhelyet.

Hogy mi lesz a kacsa-lúd kalandnak a vége, azt még nem árulom el, annyit viszont megígérhetek, hogy a kicsik rendkívüli módon élvezni fogják ezt a 6 éven felülieknek szóló, családi, animációs filmet, melynek angol nyelvű változatában a szereplőknek olyan híres sztárok kölcsönözték a hangjukat, mint például a tehetséges színésznő Jennifer Grey.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 0
Kritika értékelés 6
Kritika elolvasva 841