Keresd a nőt

There's Something About Mary / Keresd a nőt
1998. december 17.
Bzsu861
Keresd a nőt

Mindannyian voltunk már annyira őrülten szerelmesek, hogy végül az események kudarcba fúltak, hiszen túlságosan rágörcsöltünk, és végül nem sikerült meghódítani a kívánt nőt, vagy épp férfit. A Keresd a nőt című nagy sikerű vígjáték, mely a 90-es évek egyik legkacagtatóbb komédiája, Ted és Mary félresiklott szerelmét mutatja be a nézőknek. A mindig balfék Ted, már fiatal kamaszként is rajongott a gyönyörű Mary-ért, aki úgy tűnt viszonozza érzelmeit, ám az iskolai szalagavató napján beütött a krach.

Eljött a nagy nap és főhősünk most lehetne a legboldogabb, hisz élete álma vált azzal valóra, hogy Mary igent mondott a szalagavató bálra való meghívásárára, azonban egy szerencsétlen, abszurd baleset következtében a szerelmük nem tud beteljesedni. Azonban a férfi felnőtt korában sem adja fel a harcot Mary kegyeiért, és évekkel később úgy dönt, hogy mindenáron felkutatja élete nagy szerelmét, akit talán felnőtt fejjel sikerül meghódítania. Egyszerűen megállás nélkül a nőn jár az esze, nem tudja kiverni a fejéből, hiszen körülötte forog minden gondolata a nap 24 órájában, annak ellenére, hogy azóta sem látta Mary-t.


Azon a napon, amikor rádöbben, hogy Mary élete igaz szerelme, úgy dönt, hogy egy magánnyomozó segítségével felkutatja a nőt. Innentől az események felpörögnek, és nem várt fordulatot vesznek, ugyanis Mary szerelméért túl sokan állna sorba, és ő áll mindennek a legvégén. Sokan a nő nyomára akarnak bukkanni, mert a csábító szépség, sokakban okozott maradandó élményt, hiszen okos, kedves és csöppet sem szemérmes. Sokak számára tehát Mary testesíti meg az álomnőt, akiért bármire hajlandóak az udvarlók.

Ted rádöbben, hogy talán Mary mégsem az a nő, akinek hitte, azonban később az utána ácsingózó férfiak tűnnek fel negatív színben. Vajon ki a jó és a ki a rossz a történetben? Mary valóban olyan ártatlan, mint tűnik, és csupán ezen férfiak őrült szerelmének az áldozata, vagy szándékosan csavarta őket az ujjai köré? Aki még nem látta a Keresd a nőt című komédiát, az ne hagyja ki, és pótolja ezen hiányosságát. A főbb szerepekben olyan sztárok tűnnek fel, mint Cameron Diaz, Matt Dillon, valamint Ben Stiller. Feltétlenül ajánlom mindazoknak, akik jártak már hasonló cipőben, de azok is megnézhetik, akik egy jót szeretnének nevetni főszereplőink kalandjain.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 540