Ki az árnyékból

Out of the Shadows / Ki az árnyékból
2018. november 15.
Bzsu861
Ki az árnyékból

Ti mit tennétek, ha friss házasként egy olyan borzongató házban kéne élnetek, amit gonosz erők uralnak, és a "mézeshetek", és első igazi otthontok élvezése helyett, a születendő gyermeketek megmentésért kéne küzdenetek? Nos, a Ki az árnyékból című horror movie, pont ezt az idilli képet rombolja le a friss házasokról alkotott, meghitt pillanatokról, és a babavárás örömeiről, melyet mindannyian átéltünk, vagy át akarunk élni, mindenféle félelem, és démoni erők nélkül. A Ki az árnyékból, eredeti címén: Out of the Shadows, egy ausztráliai horror, Dee McLachlan kitűnő rendezésében.

A film forgatókönyvét Dee McLachlan direktor mellett Eric C. Nash, valamint Rena Owen alkották meg, és munkájuk nyomán egy borzongató, félelmetes, rémisztő horror movie született. A produceri teendőket Tim Maddocks, Blake Northfield, valamint Jim Robison látták el. A filmhez illő, hangulatvilágát, és a horror műfaj minden jellegzetességet megidéző zenét Christopher Gordon szerezte. A filmet a Romis Mozi forgalmazza, és idén novemberben debütál a magyar mozikban, ahol fel kell készülni a borzongásra, és ki kell lépni a sötétből, az árnyékból a film címszereplőinek. A főbb szerepekben Jake Ryan, Lisa Chappell, Goran D. Kleut, Kendal Rae, valamint Helmut Bakaitis láthatóak, akik a filmhez illően mind-mind tökéletesen formázzák meg adott karaktereiket.


A történetben, egy frissen házasodott rendőr nyomozó, és állapotos felesége beköltöznek új otthonukba, mely álmaik netovábbjának tűnik, azonban arról mit sem sejtenek, hogy ennek a gyönyörű háznak van egy felettébb sötét, és félelmekkel teli múltja. Amint a feleség arról kezd el panaszkodni nyomozó férjének, hogy gyermeküket, olyan földöntúli erők kínozzák, ami ellen nehéz tenni bármit is, így egy híres démonűzőhöz fordulnak, aki annak érdekében, hogy megmentse a családot, fel kell hogy tárja a hely sötét, és nem túl idillikus múltját. Vajon megmenekül az ártatlan gyermek a démonok elől, és a családnak lesz elég ereje ahhoz, hogy kiűzze a gonosz erőket az új otthonukból? Mindazok, akik kíváncsiak erre a kérdésre, azok tekintsék meg ezt a horror filmet, és választ kapnak a kérdésre idén novemberben.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 317