Király ez a srác!

The Kid Who Would Be King / Király ez a srác!
2019. április 18.
Bzsu861
Király ez a srác!

Álmodtatok gyermekkorotokban arról, hogy hősök lesztek, és egy nemes cél érdekében küldetésre indultok, akár a mozifilmek szereplői? Akartatok volna több kedves iskolatársatokkal, elindulni egy nem várt izgalmakkal, és kalandokkal teli fordulatos és eseménydús bevetésre, ahol azt mondhatnátok, hogy igazi királyok vagytok, amiért részeseivé válhattok egy nem mindennapi különleges kihívásnak? Nos, a Király ez a srác! című amerikai-brit családi fantasy-ban, pontosan ez történik egy csapat gyerekkel, akik különleges megbízatásra indulnak, azért, hogy a középkorban egy félelmetes, és a királyságot veszélyeztető fenyegetést megfékezzenek.

Ezen hősies cselekedet, melyet címszereplőinknek teljesítenie kell, emellett ez sok kisgyermek álma is, és a csapat legfőbb célja, hogy megakadályozzanak egy hatalmas veszteséget. Ha valaha szerettek volna igazi hősök lenni, akkor remek alkalom kínálkozik arra, hogy ennek a maréknyi kis csapatnak a bőrébe bújva, ti is felvehessétek a harcot, az ellenség ellen, akik fenyegetnek egy középkori impériumot. Vajon milyen eszközöket vetnek be, ezek a nem mindennapi srácok annak érekében, hogy ne omoljon össze a középkori birodalom, és sikeresen teljesítsék a rájuk bízott küldetést? A film rendezői székében Joe Cornish ült, aki egy remekbe szabott fantasy-t alkotott meg, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Nem mellékesen a film forgatókönyvét is ő írta, és az is kitűnőre sikeredett, hiszen a Király ez a srác! egy olyan alkotás, melyet mindenképpen érdemes megtekinteni, hiszen egyfajta időutazás a 21. századból a középkorba. A filmet a Fórum Hungary forgalmazza, és játékideje mintegy 90 perc tömény izgalom, kaland, és feszültség, valamint egyfajta drukk is van a nézőben, hogy vajon sikerrel járnak-e a gyerekek. A főbb szerepekben olyan nagy nevek játszanak, mint Rebecca Ferguson, Jake Greenlee, Patrick Stewart, valamint Tom Taylor. A film várhatóan jövő év tavaszán debütál a magyar mozikban, és innentől bárkinek megvan a lehetősége, hogy megtekintse ezt a fantasy-t.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 494