Látlak

I still see you / Látlak
2018. október 11.
Bzsu861
Látlak

Scott Speer legújabb filmje, a Látlak, eredeti címén: I Still see you, egy amerikai thriller, egy apokaliptikus esemény utóhatásairól. A film szlogenje lehetne: "Törd össze a szívem ezerszer is akár". A fogatókönyvét Jason Fuchs, valamint Daniel Waters írták közösen. A profi, összehangolt munka kapcsán, egy hátborzongató alkotás született, melyet a film rendezője, Scott Speer is mesterien formált különleges effektekkel, és félelmetes jelenetekkel, melyek középpontjában a szellemjelenségek állnak.

Eltelt 9 év azóta, hogy ezek a lények, milliók életét oltották ki, mégis ismét feszültség van a légkörben. Miután ennyi emberrel leszámoltak felettébb rafinált módon, azt követően, be is népesítették a földet. A Látlak, azaz I Still see you című thriller, legfőbb szála a szellemjelenségek, és az azzal járó feszültség, melyet ezen lények a puszta jelenlétükkel magukkal hordoznak, hiszen egyfajta különös energiaburok veszi őket körül, és emiatt olyan pusztítóak az emberiségre nézve. Vannak, akik rettegnek tőlük, de számos olyan személy is van, aki úgy dönt, hogy felveszi a harcot velük szemben, és kiáll az emberiség védelméért, a társadalomért, hogy nehogy még egyszer megtörténjen az, hogy több millió ártatlan életét veszik el, ezek a kegyetlen lények.


A film játékideje 90 perc tömény izgalom, feszültség, és borzongás, valamint a szellemjelenségek minden velejárója. A Látlak című alkotást, a Big Bang Média forgalmazza, és idén október elejétől már megtekinthető lesz a magyar mozikban, azaz szerepel a Cinema City színes palettáján. Aki kíváncsi a Látlak, azaz I still see you című amerikai thrillerre, az feltétlenül váltson jegyet valamely októberi előadásra, és tekintse meg azt a misztikus, különleges alkotást.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 7
Kritika értékelés 6
Kritika elolvasva 2 945