Libabőr 2. - Hullajó Halloween

Goosebumps 2: Haunted Halloween / Libabőr 2. - Hullajó Halloween
2018. október 25.
Bzsu861
Libabőr 2. - Hullajó Halloween

A Libabőr című film, eredeti címén: Goosebumps legújabb várva várt epizódja, idén október végén visszatér a magyar mozikba, hogy rettegésben tartsa a nézőit, és láthassanak ebben a részben, egy Hullajó Halloweent. A filmet Ari Sandel ismert hollywoodi rendező alkotta meg, forgatókönyvét pedig Darren Lemke, Rob Lieber, valamint a regény megálmodója, R.L. Stine írták, mely olyan profira sikeredett, hogy a Hullajó Halloween még minket is elkápráztat, ugyanakkor rettegésben tart, emellett pedig 100 izgalmas percen keresztül, a székhez szögez.

A főbb szerepekben olyan híres színészek láthatóak, mint például a nagy nevettető, és egyben legfőbb komika, Jack Black, Madison Iseman, Wendi McLendon-Covey, Chris Parnell, valamint Jeremy Ray Taylor. A történet középpontjában, két fiatal srác és egy rejtélyekkel teli könyv áll, melyet a fiatalok fellelnek, és innentől aztán indul az igaz Halloween-féle rettegés, borzongás, némi móka, kacagás. A sok álarcos között nehéz rájönniük, hogy ki a barátjuk, és ki az ellenségük. Egy olyan varázslatos világ tárul fel előttünk R.L. Stine újonnan megtalált könyvének a kapcsán, melyben rengeteg szörny, boszorkány és beszélő babú veszi át az uralmat Halloween éjszakáján, amikor a holtak lelkei visszatérnek a Földre.


A Goosebumps második része, még az előzőnél is többet ígér a nézők számára, hiszen mégis csak a Magyarországon kevésbé ünnepelt, bár ugyanakkor egyre nagyobb népszerűségnek örvendő töklámpások éjszakájáról, azaz Halloweenről van szó. amikor bármi megtörténhet, ami paranormálisnak minősül. Mindaz, aki kíváncsi a Libabőr 2.- Hullajó Halloween című amerikai-ausztráliai családi kalandfilmre, az tekintse meg azt idén októberben, az ország valamely Cinema City-jében.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 381